Ei ole just uhke, aga siin ta on: Roller jõudis ilus olla võibolla paar kuud. Õnnetusest endast: Pohmas peaga hommikul tuli mõte Hesburgerisse minna. Sitt mõte ütleks nüüd tagantjärgi aga enam pole midagi parata. Kõige hullem oli see, et taga istus ka veel inimene kuid temaga lõppes kõik hästi.
Kus juures, ei sõitnud ma kellegile/millegile pihta. Kraavi sõitsin. Ei süüdistagi kedagi muud kui ennast. Plaanin siiski korda teha. Kõigepealt ennast vaja ravida.
paras, tegelt ka. Sõida veel pohmas peaga ja tõmba rolleristide mainet veel kuidagi alla ! Tubli töö !
aiah, jube kehvasti läinud. Pidi küll umbesuur kraav olema et rolleri esiots nii pilbasteks ja mesa. mida sa mölisema kukkud kohe, teine teeb suure õnnetuse, saab ise haiget, lõhub rolleri ära, ja sa türapea lähed veel teist sõimama ka.. Edu paranemisel ja ehitamisel
Mis kuradi mainest sa jahud. Seda polegi. Pealegi sõitsin alal kus liiklust ei toimu ja varahommikul.(Pmst eramaal.) Ennast nüüd õigustama ei hakka kuidagi, aga natuke imelik post oli küll. Aitäh JankaR
no pmst. mul täiesti savi. Tavaliselt on nii, et paned lampi joogise peaga matsu, kellegile haiget ei tee, siis kõigil savi, aga kui mingi vend rolleriga lapsele sisse sõidab, siis on küll kuri majas. Mis vahet sel on, joogise peaga rooli ei ronita, oleks aeg aru saada !
Vaata inimene on selline loll olend, et õpitakse ainult enda vigadest. Muidugi ma teadsin ja pooldasin igati seda, et joonud peaga rooi ei istu, aga tol hetkel olin magamata ja see tüdruk kes taga istus käis pinda, et läheksime ja ega ma ei suutnud ära öelda.
ega mehed suudagi naistele ära öelda-aga vähemalt on talvel tegevust-vaatad,et kevadex valmis saad-kas v-ärvilahendus jääb samax või tleb midagi myyd-ma tean,et ma seda liiga vara küsinD
Aitab sellest pohmas/täis v mitte. STFU. Kui kellegil on midagi öelda, ajage omi asju PS-i kaudu. Ja Chat ka olemas täitsa.
Homme kirjutan täpsemalt mis katki on. Isa pidi täpsemalt seal midagi näitama mulle. Enda arust ainult gondlid ja esi kahvel prillidest saadik.