Sai siis endale muretsetud Aerox-i. Aerox-s siis 2001 aasta pill. Mootorit on suhtpalju muudetud ja Välimust ka Mootor: Silinder -ToP Performance Trophy 70ccm Summuti - Hebo Väntvõll - Top Racing Carb - Dellorto 17.5 (110 düüs) Õhufilter - Stock Klabisüsteem - Hebo Vario - Hebo Sidur- Malossi Deltaclutch Rihm - Malossi x special Boost Bottle Nii : D lõpuks sai siis valma
Ei, kui mul valmis sai see camo, siis minu käest lahkudes oli peal Top Performance Due Plus silinder, Doppleri vänt ja Doppleri sumpa... Niiet, pole vist tegu selle rolleriga.
Kas see oli see rox, millel oli väga originaalne under ? Et oli nagu selline võre vms, et nagu ribid olid taga...
Kust mina pean teadma, ma tahtsin lihtsat midagi erilisemat teha ja sõbra soovitusel tegin südame kujuliseks
Naljavend :lol: , ei selles mõttes ei ole midagi mõtet halvustama hakata. Sest igaüks teeb ikka rolleri enda jaoks.
Kas halvutasin? Riivasin kuidagi kellegi tundeid? Südamed ei ole homolikud. Südamed meessoost isiku rolleril on küll üpriski homolikud ma ütleks.