On selline mure, et ei tea, kas peaksin õli bensiiniga segama või, mis üldse kõige targem teha, kui mul on 2 taktiline Aerox '04 ( 50cc ) Olen sõitnud kuskil ~60km ja täitsin täna paaki, mul on see, et on *motor oil-i koht ja on koht, kuhu peaks bensiin siis käima onju.. Aga kuna *motor oil-i selles pole mõõtmiseks mingit asja, siis ei tea selle taset ka, plus veel on see, et kui anda natukene rohkem gaasi kohalt minnes, siis süttib õli tuluke, kas see võib tähendada seda, et õli on vähe siis ? Mis maa tagant peaksin kallama juurde jnejnejne... Andke palun infot selle kohalt, oleksin väga tänulik (HOOLDUSRAAMAT PUUDUB:S:S:S:S:S)
Okei, aga... kas sellest võib ka tingitud olla see, et kui algul punn põhja panna, siis kohe ei võta vedu, vaid venib ja siis mingil hetkel viskab tuurid üles, et nagu vähe õli ? Ma mõtlen, et viin üldse hooldusesse ja vaatab, mis seal räägib, see oleks vist tark tegu.
Ei, see on sellest, et variaatori kaane alune vajaks ülevaatamist. Näiteks rullikute ja sidurivedrude vahetamine mingi muu raskuse/jäikuse vastu. SKui paned kohapeal gaasi põhja ja mingi *-10m venitab aeglaselt ja siis tuleb minek, ega see mootorit ei kahjusta. Lihtsalt kui masin ära timmida siis endal parem.