tere tahakas enda aeroxit tagrattale saada 50cc masinal on tehtud ainult peal on giannelli nr-x sumps punane survekas 3,5g rullid 90düüs ja vist mustad siduri vedrud tahaks abi mis jupid võiks peale panna et läheks tagarattale????
Saad tõesti kuid kohe kindlasti mitte nii et jalad on peal ning annad gaasi ning nokk lennus... Saad oma roxi kohe tagale kui litid mõne 70cc peale.Ei pea olema migni high end vms.Malossi sport 70cc piisab täiesti või siis dr evo 70cc
tahad ,et gaasiga tagarattale läheks ? et gaasiga tagale tahad saada , siis pane mingi malossi sport või asi peale ja lase korralikult timmi ajada... siis läheb lõdvalt.
a sry , ma ei lugend su postitust aga jah, paljud arvavad ,et masin peab olema mingi über püss ,et tagarattale gaasiga läheks nagu vanasti RKs jutud olid
no seda tahaks küll näha kuidas 50cc aerox läheb gaasiga tagarattale ( ehk siis nii ,et tagal sõita ka saab , mitte nii ,et esiratas 5cm õhus )
aga kui ma 70cc ei tee kas siis oleks võimalik et ei tõmba puhta gaasiga aga kuidagi muud moodi tõmbaks ja saaks kh sõita tagal
Mine põlvedega tagaistuja kohale ning tire täiest jõust ning samal ajal anna gaasi ning läheb ka tagarattasse suure tõenäosusega ka praegu (hoia koguaeg kätt tagu piduril et kui hakkab üle minema saad vajutada ning nina kukub kohe alla)
saab küll. Mul üks tuttab laseb 50cm aeroxsiga vabalt minig 200m ära. Tagal lased, istu võimalikult taha ja suru lenks alla ja koheselt tõmba enda poole. Alguses ei pruugi kohe välja tulla, aga pikka peale küll.
tahaks enam vähem puhta gaasiga et nätuke ikka tõmban kh mis rullid surveka ja sidurivedru võiks panna või midagi praegu tõmbab ainult nii kui põlved taga istmel
mai tea minu rox l2heb puhta gaasiga tagale,stock 50cc silku.leovince handmade sumpa ja siis varikas ka tehtud ja ongi k6ik.