Pmt, oleks kohe selline küsimus, et, kui ma rollu tööle panen, ei saa ma sellega kohe sõita, pean gaasiga veits mängima ,mingi minut aega, ss alles nagu hakkab pöördesse minema ja sõitma, ss vahel kui täisgaasiga pikemat aega lasen kaob kiirus lambist ära, ss lasen gaasi korra lahti ja ss saan sõita korralikult edasi.. et, pmt, mis võib selle viga olla? Vanasti, teiste omanike käes oli rollu kiirus 90km+, nüüd aga mingi 60-70
Silinder hõre. See et kohe alguses liikuda ei taha, on segu viga. Külm mootor tahab rohkem bensiini, mida aga paika timmitud segu ei anna talle. Lihtsalt lase mootoril soeneda ning sõida siis. Käima läheb kergelt?
hommikuti peab peksma veidikene, a ss kui kooli jõuan, ja peale seda (mingi 8 tundi) ss läheb 1 laksust. Kuidas saab silinder hõre muidu olla, kui tõmmet ja jõudu tal alguses on väga palju ja sõidab ja kiirendab alguses megahästi
Mul oli roxsil sama nali .Mootor soojaks ja segu paika panna .Oleneb mis toorega karpa on kas manual või automaat?Mul isegi vahest ,kui paar päeva pole sõitnud ja kaasi anda korraks teeb sellist asja .Mina saan anda omal masinal nõks toorest peale .Kui aga aut toores ja segu korralikult paigas võib töölepingut põpetama hakate aut toores.