Tere. Mure siis järgnev: sai ostetud spido Aeroxile, mis ei sobi pistikusse. Otsisin ka teisetüübi (ehk siis sellist, millel tahhomeetrit pole) pildi, ning nägin, et seal ka erinev pistikupesa. Küsimus siis selline, et kas ma leidsin vale pildi või mu Aeroxi el. juhtmed on mingi teise rolleri, nt. Neo'se vms oma? Esimene pilt: silt millel spido näha ning tundmatud pistikud. Üks neist peaks tegelikult spidomeetrisse minema. Teine pilt: spido pistikupesa. Võib võrrelda mõlema pistikuga, mis esimesel pildil ning erinevust on märgata. Kas kõik Aeroxi spidod on selliste pesadega?
Re: Aeroxi spidomeeter + el. süsteem ei sobi kokku - vale sp Võimalik et sul on vaja elektroonilist spidomeetrit, eri aastatel eri spidod.
Re: Aeroxi spidomeeter + el. süsteem ei sobi kokku - vale sp Hmm, see teine spido, mida nägin, oligi elektriline, kuid siiski erineva pistikupesaga. Ma ise kahtlustan, et minu juhtmestik pärineb hoopis teiselt rollerilt. No poleks ka ime, sest kui sain Roxi, siis oli see mingine ilge ront ka :roll: