aeroxi vaakum

Discussion in 'Help!' started by Miikk99, Sept 11, 2011.

1. Miikk99

Miikk99 New Member

163
    0
    0
    Tegu on siis natuke segava probleemiga. Nimelt kui masin natuke kauem seisab siis ma kas käian teda tund aega käima või siis võtan karbussi küljest paagi vaakum vooliku lahti ja tõmban ise vaakumi sisse ja siis jookseb alles korralikult filter täis...
    Miks ta siis käivitades ise bensiini nii kiiresti üles ei saa?

2. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Külmalt pole eriti tugevat vaakumit, lekib kusagilt või kompressioon madal.

3. Miikk99

Miikk99 New Member

163
    0
    0
    Kas see vaakum asub karboraatoris?
    Ja kompressiooni tugevus mõjutab siis ka seda? (see peaks korras olema)

4. raivo33

raivo33 Member

604
    1
    18
    Puhasta paagis olev sõel ja arvatavasti on otsakorral vaakum klap mis paagi küljes.Ja kas vaaum voolik on korralikult kinni klambritega.

5. Miikk99

Miikk99 New Member

163
    0
    0
    sõel on puhas. vaakumklapi voolikud on hästi ühendatud. Ja kui suuga vaakumklappm vaakumi tõmmata siis mu arust käib see kohe klõpsti. Aga muidugi ma ei tea kui kergelt peab see klapp avanema.

6. raivo33

raivo33 Member

604
    1
    18
    Mul oli just hiljuti üks masin remondis ja isegi 4bar rõhuga tõmbas pena peale .Mõõda korra komp ära sooja mootoriga .Kui see on ok siis arvan ikkagi,et vaakum klapp.Suuga puhudes ja tõmmates peaks klap suht kergelt liikuma peale pumpama .

7. Miikk99

Miikk99 New Member

163
    0
    0
    tegelt ma ei tea kuidas kompi mõõta ka saab:)

8. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Manomeeter spets otsikuga, küünal välja ning otsik asemele, kicki või starterit ning vaatad palju näitab.

9. Miikk99

Miikk99 New Member

163
    0
    0
    oeh seda pole kuskilt võtta ka:p

10. raivo33

raivo33 Member

604
    1
    18
    Proovida võid ka sõrmega .Kui ikka lõõb matsu vastu sõrme on kompi küll ,kui aga nõrgalt siis vähe .

Jaga seda lehte