ladusin masinale peale 70ccm silku ..21mm karpa ..polini speedcontroll vario ja malossi delta siduri...rullid on 4.5 g ..survekas punane..sduri vedrud rohelised...kuid tunne on et saaks ikka veel ja veel asjast v@lja v6luda...@kki oskab keegi mingit retsepti anda...
NOS! 8) Tglt proovi siduritrummel ära vahetada, peaksid kiirendust saama.Mis silindriga tegu?Tglt võiksid selle kirjutada viewtopic.php?f=17&t=3515 sinna
viewtopic.php?f=41&t=17165 kõik info.. masin on muidu full 70cc pmst. v2ntv6ll MK, DR silku masinal on kiirendus halb.. 6elge mis variaatori set vms.. mina soovitasin kollane survekas punased sidurivedrud ja mingi 5gr rullid.. aga ise ma kah v2ga tark ei ole selle kohapealt niiet k6ik kes jagavad midagi 6elge kuidas paremaks teha!!! Tänud
Valge survekas, 3.5 grammised rullikud, süütemäng mingi ulmeline malossi oma ja kiirendus on missugune.
siis kaob kiirus 2ra:S tahaks nii et kiirendus on vastav ja kiirus kah ikka suht m6nus.. vanasti oli tal set et 4.5 gr rullid valge survekas ja valged sidurivedrud.. siis tõmbas isegi m6nusalt nokka jne.. aga kiirust polnud ollagi..
Mina näiteks enda roxi teen puhtalt kiirendusele, tippkiirus jääb sinna 100 kanti kuskile arvan, ma just sellepärast ei tee teda tippkiiruse peale kuna roller on väikeste ratastega ja jube ebameeldiv on seda kinni hoida.