Tere mul siis selline küsimus et tahaks teha Yamaha Aeroxsile aeroxsi esiotsast undertaili aga olen näinud et tehakse kahte moodi seda värki ja siis küsin et kumb parem ja kas keegi teinud: kas peab seda esimese otsa kondlit lõikama kah servadest või ei pea ja siis selline küsimus kah et kui ma teen nagu seest poolt klaasriide ja vaiguga kas ma võin teha nii väljast kah ja pärast panna sinna pahtel peale ja lihvin ära või siis teen ainult seest poolt riide ja vaiguga ja väljast ainult pahtel. ootaks siis kõiki soovitusi ja eriti neilt kes seda endale teinud on ette tänades:aeroxboy
See on suht suur nikerdamine. Ma teeksin nii et paneksin küljekondlid rollule peale nagu täiesti paika kinni ära. siis vaataksin palju on vaja lõigata et see esigondel sinna vahele mahuks. Siis võtad tinutus kolvi. Kui on siis parem on see veneaegne(kuumeneb rohkem) Siis lased paar kohta sellega kinni ET see seal enam ei liiguks. Kui paigas siis sulatad kõik ääred kinni. Ja siis on vaja tahapooel panna klaasriiet ja võib ka ette poole panna kuna siis on kindlam. Soovitav on panna 3-4 kihti riiet. Tavaliselt 3. Ja rohkem polegi siis pahteldad siledaks ja lihvid ära. Kui seal alt vee ümaramaks taha teha siis veel lase makrot. Lõika kuju välja ja klaasriie uuesti peale.ja muidig ka pahtel. Endal on muidu pakkuda sulle üks uus esikondel. Annaksin 300ga ära ja post pooleks.Ehks siis 325 oleks hind koos postiga. Kui kohe ära võtad siis teen posti omal kulul. Harri.
mul on sulle pakkuda bcd undertail. 200 eeku. ja ei mingit ehitamist. ostad ja paned lihtsalt külge. varuosade all on teema ka.