AhNpPk. Aprilia sr70 street midrace

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by AhNpPk., Mai 5, 2012.

1. AhNpPk.

AhNpPk. Member

265
    0
    16
    Piaggio mootor nüüdseks
    Lisan siis oma SR'i siia, 2003 aasta, nüüdseks 2008 aasta raam ja kondlid, ainult 2003 aasta morini peal veel.
    Rolleril 70cc morini
    LC
    set:
    Polini Sport* 70cc
    Malossi kolb rõngad
    Kollased sidurivedrud
    Kollane survekas
    Malossi multivar
    Gianelli reverse sumbvuufer
    3,7g rullikud
    Naraku sidur
    Malosska rihm
    ja ega midagi erilist polegi.

Esmane seis
    Kunagi kui aasta vist mingi 2011 oli äkki..
    Siis 2012 aasta suvi kui arvele võtmine oli
    Peale arki kui arvele ei saanud, (uus raam uued kondlid ja pudi-padi)
    2013 kevad

2013Detsember
    Soetatud Piaggio plokk, ostetud Athena Sport Pro silinder, c3 Naraku vändalaagrid, uued simmerid ja tihendid

2014 Kevad/suvealgus

2. AhNpPk.

AhNpPk. Member

265
    0
    16
    Re: AhNpPk. Aprilia sr 50 street.

3. AhNpPk.

AhNpPk. Member

265
    0
    16

Lisan siis paar pilti milline ta mul vahepeal oli :) (spreituuning) [​IMG]

4. AhNpPk.

AhNpPk. Member

265
    0
    16

veeel.. [​IMG]

Osad kondlid piltidelt puudu, need olemas kõik :) . Praegu sprei maha lihvitud, ei saanud just kõige parem :D . Soovitage millist värvi valikut kasutada võiks .

5. Madiz

Madiz Active Member

1,334
    1
    38

Osta dh lenks siis oleks päris (Y)

6. AhNpPk.

AhNpPk. Member

265
    0
    16

Mhhm . =)

7. AhNpPk.

AhNpPk. Member

265
    0
    16

Nii, olen teema unarusse jätnud.. Aga räägin siis veidi toimunust. Viimati oli ta mul pahteldatud ja möllatud, tõmbasin krundi peale ja läksin järgmine päev Ark'i arvele võtma.[​IMG] [​IMG]
    ( see oli ammu juba ) Ark'i minnes ei olnud mul spidot ega juhtmestikku kuna kuulsin et saab suht lebolt läbi, ei võtnud asja tõsiselt. Aga selgus et selle mehe jutu järgi oli mu roller täiesti kõlbmatu, Ei kõlbanud talle mu esituled, ütles et: " sealt ei paista mingisuugust valgustikii läbi", siis kohe oli probleem et spidot polnud peal, järgmine probleem oli see et tagumised suunatuled ei kõlbanud ( suunad olid tagatule sees väiksed Led'id ) ning numbrimärgialus puudus. seega sealt ma läbi ei saanud ja tulin koju tulema.. Jäi siis jällegi tükiks ajaks roller seisma, otsustasin lõpuks midagi tegema hakata. Toksisin Originaal esitule kuju kondlist välja, peale seda ostsin Originaal esitule, ning taha numbrimärgialuse koos tagatulede ja suundadega,[​IMG]
    Ladusin siis jupid külge aga tagumise osaga oli selline probleem: ostsin siis oli talle undertail tehtud koos amordikõrgendusega, uus tagatuli mis ostsin ei hakanud külge sinna, ning pidin undertaili ära võtma, praeguseks ilma undertailita, kuna ei hakka hetkel möllama seda uut sinna külge. Eks hiljem paistab mis saab. Juhtus ka väike õnnetus, tõin ta ükspäev kuuri alt välja seisma, seisis mul õue peal aga jalg on madalaks suht lastud, tuli üks tuule puhang ja lükkas mul rolleri pikali( jalg vajus läbi muru ), Kahjuks aga maandus ta kivile, ning esikondel sai viga, Klaasiriide ja pahtliga kinni mätsitud kohad tulid lahti, tekkis ka uusi mõrasid/kriime ning üks kinnitus murdus ära:S. Nüüdseks oleks vaja uut kondlit, kui kellegil on pakkuda siis ostan kohe ära.. Peaks ka mootori kohapealt midagi tegema, polegi kursis selle mootoriga, pole veel lahti tõmbanud aga eks ka see viga saab mingi aeg lahendatud:). Luban et teen ta nüüd ilusasti lõpuni korda, ei tohi ju Streeti niisama vedelema jätta:D Aga eks rääkige oma arvamusi ja pakkuge mida teha võiks :)

8. Madiz

Madiz Active Member

1,334
    1
    38

Fakk, kui palju on kenamaks läinud ikka :p:p:p Ma nii happy rsk :D:D

9. AhNpPk.

AhNpPk. Member

265
    0
    16

ikka väga räbal veel :/

10. snr

snr New Member

925
    0
    0

ossa tussu, mulle meeldib su esikondel!!!!!

11. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Mulle ka just see kustom esigondel meeldib, see millel kustom tuled ka, võiksid peale arvele saamist uuesti teha vms :p
    Muidu edu rolleriga!

12. Azv

Azv New Member

639
    0
    0

Mv, miks esisuunatulede kohad kinni on ehitatud? :D Edu muidu.

13. sector

sector Member

427
    8
    18

Selle "tuuning" esikondliga on päris kena, aga jah, miks suundade kohad kinni on?:D Edu jne! 8)

14. AhNpPk.

AhNpPk. Member

265
    0
    16

Peale arvele võtmist plaanisingi tagasi teha endise esitule kujunduse, ning siis ka suunad kondlisse :D

15. AhNpPk.

AhNpPk. Member

265
    0
    16

Edu tarvis 8)

16. AhNpPk.

AhNpPk. Member

265
    0
    16

Ma ei teagi, ostsin ssiis olid kinni pandud juba :D aga teen kindlasti tagasi:) Tänud .

17. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38

Võta originaal tulega arvele ära ja peale seda tee kondel tagasi nii nagu ta oli :p

Asja saab, EDU !

18. madis'

madis' Member

912
    0
    16

ESITULE JA TAGUTULE OSTSID KASUTAJALT MINA !!!!! JA OSTAD VEEL ASJU !! ilus roller :S

19. AhNpPk.

AhNpPk. Member

265
    0
    16

ahaj ÕIGE ÕIGE , vabandan, unustasin märkida :/ , Aga ostan vast ikka veel neid juppe jah :D

20. AhNpPk.

AhNpPk. Member

265
    0
    16

kasutaja "madis'" varustas mind jällegi paari jupiga.. Ostsin talt raami,juhtmestiku ning esimesed suunad. On veel plaanis paljut muudki osta. Aga liigun kohe kuuri alla, tõstan vanad asjad uue raami peale, ning teen esikondlile suunad tagasi, Lisan kindlasti pilte

Jaga seda lehte