Probleem seisneb selles, et sõitsin ilusti ja panin ära, hommikul panen käima ei lähe, tagusin mingi 20 min sai käima sõitsis särki värki suretasin välja, läks käima ilusti, siis jõudsin tööle 4 tundi seisis, hakkasin käima panema jälle ei lähe umbes 20min tagusin läks jälle, siis seisis mingi 1 tund ei läinud ja nüüd ei lähegi enam. Karpa puhtaks tehtud, panin piaggio sfera selle automaat toore külge ikka ei löhe, säde on väga hea, topkat tehes ka ei lähe, mingi 10 min käiad siis korra lubab ja kõik. Topkaga isegi ei luba. Bena peale tuleb, lööb isegi küünla märjaks. Ei saa arvatavasti midagi seguga olla, kuna ennem töötas, karpa oli niigi puhas, ei olnudki väga puhastada, düüsid olid puhtad. Segubensiin oli enne sees :S töötas ikka, no vaatasin küünal tahmane, panin Atm Monkey pealt ei lähe ikka, monkey nagu nalja läheb, no siis kuumutasin küünalt ikka ei lähe. Milles võiks viga olla, Tänan! Masinaks Rhon Super Star 50cc hiinaka junn on.
äkki on cdi p*rsses ja võib ka raami ja mootorivaheline mass lahti olla, tean juhuseid, kus see on antud sümptomite põhjustaja
Säde on väga hea, proovisin teist aju töötava rolleri pealt ikka ei lähe, proovisin teist süütepoolt ikka ei lähe. Üks teadja rääkis, et mingit klappi vms tuleks alla poole lasta. Kõige ülemine klapp vms.
Milline on kompressioon? Kui näpu eest ära lööb siis on hea kompressioon...Kui ei löö siis on klapivahe paigast..
Tõstsin siia klapi kõrgemale ja läks tööle, aga kiirendust ei ole ja tippkiirus 35-40, enne jamamist läks 70 edasi. Milles võiks selle probleem olla? Kuidas lahendada, Aitäh kõigile kes vastasid ja vastavad!
:lol: :lol: vaevfalt sa suvalt sisselaske 0.10 ja väljalaske 0.05 said , Parandage , kui vastupidi on :roll:
Klapivahed(mõlema klapi) on juhendis kirjas 0,05. Pane väljalase 0,1. Mitte midagi ei juhtu va see, et klapi elueale on see kasulikum(ei põleta liialt klappi) Sisselase võid samaks jätta. ehksiis sisselase 0.05 ja väljalase 0.10
Kuidas ma seda nagu tean palju vahe on? Pole väga palju klappidega kokku puutunud, igatahes ma panin sisselaske klapi kõige kõrgemale ja läks käima kohe.
http://et.wikipedia.org/wiki/Lehtkaliiber mina sain stokkerist vms selle peab peaaegu tuugalt olema seal , ei oska seletada :lol: ei tohi logiseda, ja ei tohi ka liiga lõdvalt olla jne jne niiöelda parajalt peaaegu kinni tõmbama ennast ja kindlasti küsi et kas 0.05 ja 0.10 on olemas, kui aint 0.10neni on siis ,mõtetu osta :roll: hind kuskil alla 6.39 € mina sain mingi 85Eeguga üleelmine aasta