Tere, pole enne abi palunud kuid nüüd kasutan selle võimaluse siiski ära! Suured tänud juba ette ära! Vaja kellegi targa mehe abi kes natuke midagi soovitaks kuna endal mõistus enamvähem otsas. Peale sai pandud MHR replica ja 17,5 karpa 100 düüs sees, all gianelli reverse. Näppisin segukruvi ja nõela astet igatepidi aga mingi jama, et minekut pole ja mingi 50 pealt hakkab koguma ja siis lippab nii mis kole... Ise kardan et düüsiga sai veits üle pandud. Olen arvanud ka, et sumps lahja, aga lõpp on ju hea niiet ei tohiks see probleemiks olla. Vahepeal paukus ka... AIDAKE!
Kui loogiliselt mõelda,siis ega 50'ne pealt düüs ju parajaks ei lähe vaid viga peab olema millegis muus. Ma pakun,et vaja oleks panna tugevam survevedru,kergemad rullid või midagi sellist :roll:
Summutiga sa ei saa silindrist kuigi palju kätte jõudu, kuid selles probleem pole. Düüsis ka vaevalt, et on. Variaatoris on midagi vägagi paigast ära. Mis asjad sa sinna pannud oled?
Eelmise silindriga milleks oli malossi sport lippas masin tugevalt edasi ja variaator ei paistnud probleemne olevat kuid mul on variaatoris multivar 4,7 rullid, panin uue rihma + siduri ja sidurikella koos punaste sidurivedrude ja kollase survekaga
kõigil mõistus otsas? Eile sain 90 düüsi kätte ja kohe varsti lähen ja proovin peale ära vaatan mis tegema hakkab. Võtan katsetuseks õhufiltri boksist selle kummijulla ka ära vaatan mis siis saab ja mängin nõela ja kruvidega... Kui siis ka paremaks ei lähe siis proovin punast survekat, präegu kollane. Variaator sellessuhtes kahtlane et poob tagumiste taldrikute vahele jube kõvasti rihma kinni... Loodan, et läheb paremaks! Päikest ja edu mulle!
Täiesti kindlalt on rullid liiga rasked ja survekas liiga pehme, ilmselt sidurivedrud ka liiga lahajad. Tee kindlaks ka kas rihm on tagumiste taldrikute peal kõige üleval kui roller seisab.
Suured tänud, mis rulle ja survekat sa soovitaksid? Rihm on seistes jah tagumiste taldrikute kõige üleval... :roll:
vahetasin düüsi 90 vastu ära nüüd tiksub masin ilusti kuid kiirendades ikka sama jama mingi aeg sebin tuhhi ja ostan endale uued kergemad rullid ja kangema surveka ära siis postitan uuesti mis muutus jne... Pakkuge shoti v c16! 8)