Aimari Yamaha Neo`s 2006

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by aimarr, Veebr 27, 2012.

1. aimarr

aimarr New Member

29
    0
    0
    Tere, sain siis neose endale. Kõik on stock. Vaikselt hakkan tegema ja juppe v2lja vahetama. Kuigi teha on palju ja raha väha.-.-
    asju mida vaja:
    1) esikondel
    2)põhjkondel
    3)küljekondel
    4) dh + lenks
    paar pilti siis:

2. AimaRRR

AimaRRR New Member

54
    0
    0
    Re: Aimari Yamaha Neo`s 1997

aa unustasin lisada, et masin on arvel ja ossin giannelli sumpsi.

3. minimx38

minimx38 Guest

0
    0
    0

Edu masinaga, aga kas undertaili ka teete? sellega näeks masin kohe palju parem välja.

4. AimaRRR

AimaRRR New Member

54
    0
    0

kindlasti teen. edu läheb vaja, kuna olen rolleritega algaja aga üritan teha võimalikult ilusaks asja 8)

5. AimaRRR

AimaRRR New Member

54
    0
    0

olin paar p2eva haige, nyyd sain terveks ja saan rollut edasi teha.
    tahdsin karpa 2ra puhastada aga ei ole kindel kas p2rast oskan kokku uuesti panna :lol: :roll: keegi mingit head nippi teab siis võiks öelda.Suht paljudest kohtadest immitseb õli. :|

6. stento

stento New Member

1,954
    0
    0

karpale uued tihendid, uued voolikud ja mootor bensiini+ mingi harjaga puhtaks !

7. AimaRRR

AimaRRR New Member

54
    0
    0

no ma ma tean jah et puhtaks jne.. ja siis mul oleks vaja karpa 2ra puhastada aga ma ei oska neid voolikuid p2rast õigesti tagasi panna :lol:

8. ktm777

ktm777 New Member

1,749
    0
    0

sebi survepesu parem

9. AimaRRR

AimaRRR New Member

54
    0
    0

olemas , aga maal :| alles suvel saaksin kasutada..

10. minimx38

minimx38 Guest

0
    0
    0

No see karburaatori kokkupanek pole midagi rasket. Tee niimoodi, võtta voolikud küljest ära, seal on siis niimoodi et 1. voolik on bensiini pealevool ja ülejäänud 2. voolikut on siis õli voolik ja survevoolik.
    Need 2 õli ja survevoolikud lähevad sinna kus see otsik läheb otse kollektori või karpas otse sinna auku, ehk ei lähe kuskilt karpa seest vms läbi.
    Nii nüüd kui voolikud eemaldatud võta siiber lahti.. see käib kas 2. kruvi või siis on seal keeratav, seda on lihtne tagasi panne lihtsalt pead vaatama et see siiber läheks õiet pidi sisse, 2 võimalust on, kui valesti paned siis siiber jääb ülesse.

Siis eemalda karruraator oleneb kas sul on lõdvikuga või 2. kruviga. Aa jah.. õhupuhastaja võta kah ära.

Kui karpa maas hakka lahti võtma, alt võta see topsik ära 4. kruviga kui see ära siis ootab sind ees sees ujuk... see käib ära nii et ujuki otsas on selline pikk pulk, see tuleb nii ära et lihtsalt kopsi vastu lauda ja tulebki ära ja nüüd vaata et sa seda ujuki nõela ära kaota, see on sul kas ujuki küljes või jääb sinna auku, see võta ära, pane laua peale ja nüüd võidki suruõhuga kõik kohad üle lasta, vajadusel võid düüsid ka eemaldada.
    Kui kokkupanemisel midagi segaseks jääda siis me alati aitame ju :)

11. Nihhuja

Nihhuja New Member

779
    0
    0

tra, ennem ära kaku midagi laiali, kui väliselt on kõik laitmatult puhas...... karpa võtad lahti ja jätad meelde kuidas kõik koos oli,(pole just kõige keerulisem ülesanne)

peaasi, et kolllest ei l2heks pask mootorissse

12. AimaRRR

AimaRRR New Member

54
    0
    0

suurtänu! Homme hakkan meisterdama:)

13. AimaRRR

AimaRRR New Member

54
    0
    0

toda paska seal annab maha küürida, kui survekat just pole:D

14. minimx38

minimx38 Guest

0
    0
    0

Osta mootoripesuvahendit... seda on müüa bensukates või ehituspoodides kuskil külas ikka müügil, ei maksa ka eriti palju. Võtad õhupuhastaja ära ja paned sinna ette mingi kaltsu vms et sinna midagi sisse ei läheks... pritsid terve mootori ja ka ülejäänud mustad kohad kus vaja kokku.. lased liguneda no oma mingi rund aega.. siis paned veel ja siis veel ja veel... lõpuks on see kõik möks seal phmt peal lahti ja tuleb väga kergelt maha, kui sul on survekas ja see bena prits vms mis käib otsa kasuta seda, peale ligunemist pane sinna sisse seda puhastusvahendit ja lase mootor üle sellega, siis jääb ilus puhas.
    Ära karpat enne seda protseduuri tegema hakka muidu puhastad ära ja pärast läheb vett v seda ainet sinna sisse ja pead uuesti tegema...

15. AimaRRR

AimaRRR New Member

54
    0
    0

Võtsin siis karpa 2ra ja õhufiltri ka. millega ma selle pasa 2ra puhastan v mille sisse ma ta panen ja kust kohast ma saan selle ? 8)

16. minimx38

minimx38 Guest

0
    0
    0

mootoripesu vedelik, müüakse bensukates või ehituspos... veel efektiivsem on brake cleaner (piduri puhastusvahent) seda müüakse bensukates tavaliselt.

17. henri115

henri115 Member

498
    0
    16

Või siis lihtsalt tavaline bensiin.

18. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36

Jh, ärme aja asja nii keeruliseks. Hambaharja + bensiiniga saab väga edukalt puhtaks.

19. AimaRRR

AimaRRR New Member

54
    0
    0

Emps peaks l2hip2evil tooma kanistriga bensiini. Siis saab karpa 2ra puhastada.

20. AimaRRR

AimaRRR New Member

54
    0
    0

Plaanid on siis sihukesed:
    keegi teab kus tartus müüakse klaasriiet ja vaiku?
    mõned kondlid vaja parandada..ja kinnitused..
    oleks vaja teada mis suurust liivapaberit osta. Kondleid lihvida nii, et ei j22ks jooni sisse :lol:
    Alguses oli plaan teha rollu siis sihukeseks:
    1.veljed valged.
    2. jalgeesinekondel ja jalgealunekondel matt must.
    3. ülej22nud punane.
    aga see on olemas ja ei taha, et p2rast mölisetakse. :p

Jaga seda lehte