Sai ss sûgisel toodud üks 2011a stock R, läbisõit kõigest 2200 km olid piirajad peal jne.millest plaan suht kuri pill teha. Set selline: mootoripool: silinder: MHR racing 70cc väntvõll: MHR RHQ sportsüüde: MHR team, reguleeritav küünlapiip: NGK cr2 sumpa: yasuni c21 karpa: dellorto vhst 28mm klapimembraan: MHR reedvalve VL16 kollektor: mhr 360 vändalaagrid: skf c4 Simmerlingid: malossi malossi torsion controller survekas: malossi sinine sidurivedrud: mhr mustad rullid: 3.8g malossi variaator: MHR overrange rihm: MHR kevlar x sidur: delta clutch MHR sidurikell: MHR ülekanne: stage6 primary 18% pikem kui originaal amort: malossi rs3 õhufilter: malossi e13 küünal: iridium denso iw 34 plokk porditud killswitch välimus: BCD downhill lenks (kroom) cnc tuning puks (punane) S6R/T spido (valge) poleeritud variaatorikaan stage6 f1 (carbon) stage6 kroom kick rms küljejalg toonitud suunad stage6 nupukas stage6 sportgaas gripid moose racing kroom magneeto kaan värvilahendus metallic must plaanid järgmiseks aastaks: värvilahendus matt must slikk rehvid pikem ülekanne
Korralik set kuigi 28mm veits overkill ja sumps võiks c16 vms olla... aga muidu set päris mehine Edu!
Ära seda värvilahendust küll ära riku. Iga teine R on mustaks võõbatud, selliseid värvilahendusi aga suht vähe. 28 karpa tundub nats üle pandud, eriti kui sa kavatsed seda Shotiga käima saada. Kui sa seda reaalselt käima tahad saada, siis summuti vaheta kindlasti ära. Shot ei ole selle silindri jaoks just kõige sobivam-su silinder vajab rohkem pöördeid kui Shotile sobilik pööretevahemik. Aa noh, mida mina ka masinate tuunimisest tean. Eks iga tuuningmees ise teab, mida ta oma aparaadiga teeb- selline lihtsalt minu mõttekäik.
vana värvilahendus oli väga kehvasti värvitud, värv oli mahakoorunud ja kole, täna läksid kondlid värvimisse just
sumpa vahetan suve keskel välja, ja tuleb kas c16 või mhr team, ei teagi veel. kaido camexist ütles et 28 karpa ideaalne sellele setile.
"Omal ajal" oli parim setup Mhr racinguga Mhr racing sumps ja 21mm Lehtsiibriga karbuss, ja no kui asi veel peeneks ajada siis overrange ja jutud. Samas, kui mul mhr racing oli roxi peal, siis ma panin ta laulma ka yasuni c21`ga aga eelduseks oli sportsüüde mis tänu oma kergele "hoorattale" lasi mootori reipalt pöörde
nonii jupid jõudsid kohale, plokk koos juppidega läks just ap-se ja kui hästi läheb ss saab reedel ploki kätte ja nädalavahetusel first stardi teha
Pill ss ammu valmis juba, ja liigub päris jõhkralt. sai üleelmine laupäev peenestatud korralikult ja kui fooritaha seisma jäin ss suri välja ja käima ei saa, säde puudub. sai ss pill koju lükatud ja tõenäoliselt mähis läks. aga kuna oli juba varem plaanis terve süütesüsteem välja vahetada malossi vastu, ss seda ka plaanis teha nüüd. täna sain tellitud Mhr reguleeritava sportsüüte kätte ja lähipäevil vahetab süüte ära. ja ss peaks pill jälle liikuma.
aga mis moodi sa tuled põlema saad ? meie riigis ju vaja et tuled ka põleks tänaval sõites ? või ei olegi plaan tänval sõita ?