Nii siis tegin uue teema kuna eelmises teemas läks suht läbuks ära vms :roll: Sai ostetud 3 päeva tagasi morini mootoriga vanakerega sr50. Aastaks on 2002 aasta lõpp. Mootori kohta tean niipalju ,et vahetatud on silku ja kolb.Muidu suht stoc. Masina sain väga odavalt ja selle hinnaga olen väga rahul. Hetkel vigadeks on 1-radikas lekib 2-starteri pistik on lahti kuna kruvi puudub 3-taga ratas hakkab vibrama mingi 80 km pealt-Kuna ratas oli suht õrnald poldiga kinni. Vist rohkem polegi.Masin läheb üsna hästi tagapeal ja tõmbega olen kh väga rahul. Tänaseks on 3 veast likvideeritud 2 viga nimelt Starteri pistik on kinni pantud. Tagumine ratas ei tõmba enam 8 heksasse. Radikaga selline lugu ,et peaks kolmapäevaks kätte saama uue radika kui veab Mulgis hind 3000 kr Pilte viskan kh kohe varsti. Vana teema võib ära kustutada. :wink: Ostsin veel täna masinale bolini ja malossi kleebsud kh. http://fotoalbum.ee/photos/ivo1992/sets/539659 Lisandus pilte ,hetkeses seisus kh.
Re: Ivojoeloo sr50 racing lugesin su eelmist teemat ja sa kirjutasid, et radikas alumiiniumist ja tinutada ei saa kinni neid auke, aga sa alumiinium keevitusse ei taha viia? nad lasevad sul need augud alumiiniumit täis. mingi 300-400kr läheks.
Re: Ivojoeloo sr50 racing türa sa oled mingi loh w?? rämpsu jaoks on moded olemas. ja mis seal läbu oli, see et sul läheb tagurattasse pohhuilt(sinu jutu järgi)? ja postide järgi oled ~7 rolleri ostmisest tõsiselt huvitatud. (imelik tüüp) roller on norm.
Re: Ivojoeloo sr50 racing *PIIKS* sa oled mingi loh w?? rämpsu jaoks on moded olemas. ja mis seal läbu oli, see et sul läheb tagurattasse pohhuilt(sinu jutu järgi)? ja postide järgi oled ~7 rolleri ostmisest tõsiselt huvitatud. (imelik tüüp) roller on norm.[/quote] Kle *PIIKS* ma otsisingi varem rollerit LoH.
Re: Ivojoeloo sr50 racing Loodetavasti laupäevaks roller koos.Kui tõrkeid ei juhtu. Sain 300 kr eest kasutatud radika mis jumala töökorras. Muideks uurisin värki ja sain teada ,et minerelli radikas sobib kh morini mootorile peale.
Re: Ivojoeloo sr50 racing wtf 3000 krooni mulgis radikas w? :lol: :lol: :lol: tuuning saitidel migni 98 euri vms ja sinna peaks minuarust sobima uksk6ik mis rolleri radikas ainutl kinnitused ei klapi m6ndadega
Re: Ivojoeloo sr50 racing Saaks küll vb neljapäeval kui keegi aitaks edeotsa kokku lappida ja radika külge ühendada. Kondlite kinnitamine ja radika panemine võtab juba tükk aega ja akutrell tartus isa käes. Selle ütlesingi ,et laupäeval vb kuna paps jõuuab alles reedeks koja siis laupäeval viskame radika ja kondlid peale.
Re: Ivojoeloo sr50 racing Kle aeroxsi radikas täpseld sama kui morini radikas. Muideks panengi peale aeroxsi radika ja kinnitused kõik samad.
Re: Ivojoeloo sr50 racing Ei teadnudki et Morini rollereid teeb ... Kuule sa muidu koolis ikka käid ? Võiksid vähekene oma kirjapilti parandada, oleks arusaadavam lugeda.
Re: Ivojoeloo sr50 racing Kle esta ja kirjandus 4 Muidu asi selles ,et mõtteid palju eu jõuua üle skirjutada
Re: Ivojoeloo sr50 racing Jummala koom vaadata , Alpss omab kõiki , iga päev saan naerda Aga teemase ka , muidu suht asjalik ost ! Masin läheb mingi aeg värvimisse kah?
Re: Ivojoeloo sr50 racing See mõni omamine see oli veel leebelt öeldud. BTW:Alpsil on norm avatar Teemasse: Tagumine ots kole ma juba sulle seletasin Msnis, kindlalt aja Under ja koonus peale
Re: Ivojoeloo sr50 racing Kle pildil tundupki nats kahtlane roller.Kui päris oma silmaga vaadata on juba teine ilme.
Re: Ivojoeloo sr50 racing Am veel nüüd sain just radika kätte srile.Radikas on võetud aeroxsi pealt. Oleks vaja nats abi kh selle radikaga ,et oleks vaja kinnitusi nats muuta ja väikest keevitust. Maksan normaalselt. Muidu kui kellegil neljapäeval.reedel aega on võik mulle appi tulla saaks käbe radika peale visata ja kondlid vms.
Re: Ivojoeloo sr50 racing Tule mu poolest kasvõi homme ja näed masinat. Aga jh selle radikale oleks vaja üks kinnitus teha ja peaks vsioo olema.
Re: Ivojoeloo sr50 racing Küsiks nõu veel mis rullid srile alla panna ,et minek veel paremaks läheks. Sport sumpa ostan kh varsti ära.