Tere Eesti rolleriklubi ! Mõtlesin suveks kaherattalist proovida ning siin see ongi MAASIKAS Ise olen ma nüüdseks 4 päeva roller omanik st. ma olen NOOB niiet ärge pahandage. 25.04. - 28.04 vahetasin põhja kondli, tagumised piduriklotsid, raskemad rullid. LIST: MHR Replica silinder Malossi RHQ 10pin vänt Stage6 R1200 Malossi Multivar Stage 6 Torque Control sidur Malossi WingBell Dellorto 19 PHBG
Re: Antoska Yamaha Aerox (Maasikas) Ma olen roller peal uus. seega ei tea kuidas see liiuma peaks Aga muidu tundub et gaasi tross on vales pikkuses, ülekanne vajab veel tegemist ja karpa timmimist. Muidu sõidab Henry- Noup. Ma töötan autojuhina. Niiet roller on väga hea vaheldus
Re: Antoska Yamaha Aerox (Maasikas) VARASTATUD! Päise päeva ajal tõmmati minema tasulisest parklast, oli ketiga kinni ning roolilukk peal. Kadus siis lasnamäelt. Kes näeb, tehku kiire kõne 55666187, või 55531615 Kel on mingisugustki infot masina võimaliku asukoha kohta, paluks helistada Leidjale vaevatasu!
Re: Antoska Yamaha Aerox (Maasikas) täitsa p*rses, jõuad natuke aega aint rolleri omanik olla ja juba jääd ilma
Re: Antoska Yamaha Aerox (Maasikas) VARASTATUD! Mis sulle siin nalja pakub... Eks kui näen, tõmban kohe kõned!
Re: Antoska Yamaha Aerox (Maasikas) VARASTATUD! Täitsa p*rses ikka. Just said masina ja juba lasti rotti. Loodan et leiad masina !
Re: Antoska Yamaha Aerox (Maasikas) VARASTATUD! kutid hoidke siis silmad lahti! :roll: Aitame leida oamniku rolleri ja ,et pikanäpumees saaks teenitu!!! :-x
Re: Antoska Yamaha Aerox (Maasikas) VARASTATUD! ehk on natuke abi :roll: https://www.facebook.com/Eestirollerikl ... =1&theater