Tere, sai toodud siis uus roller milleks Apirilia sr70www ja toodud sai Põlvast.Vigadeks on kriimud värvi koorumine ja spido. Mootori list: Silinder:stage 6 streetrace porditud Väntvõll:TOP RACING EVOLUTION NG NEXT GENERATION Karburaator:dellorto 17.5 Varjoolini hi-speedsidur Õhufilter:stock(malossi redsponge) Rihm:malossi x kevlar Summuti:technigas rs 2 Sai tehtud sõpradega siis sõbra pilt.
Aijah ongi müüdud.Paar korda olen sõitmas näinud,endal oli ka plaan lähipäevil vaatama minna Kas edasi käib vastavalt? Edu masinaga.
sai sõpradega pilti tehtud. Keskmisel põlevad led ribad ja mu rolleril ei põle midagi pildil, lihtsalt välk tegi selliseks. 8)
Hea nali, aerox läks varuosadeks, kuna sinna oleks sama palju raha alla läinud mille eest ma uue ostsin. Pole mõttet mingi 500 sisse laduda, et asi toimiks.
Väike uuendus: Esi- ja tagapiduri klotsid Tagatule klaasid Xenon 4300k Michelini tagurehvi 1m sinist bensiinivoolikut 1m rohelist voolikut mis läheb vaakumivoolikuks. Uued gripid Uued piduri heeblid. Pildid tulevad järgmine nädal. Talvel plaanid: Uus kondli ring Piaggio ketasblokk alla panna
Palju oleks normaalne teha segu kui 70cc stage6 silinder mis porditud, õlipaaki pole vahel. Tänud ette.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kuule pettur ole mees ja pane minu asjad posti või vähemalt vasta sõnumitele. Alati on võimalik lahendus leida aga see jäeb nüüd küll sinu teha kas peidad edasi, või võtttad ühendust ja üritame leida mõistliku lahenduse.
Sorry OT pärast aga ma.yc sa ei ole siiamaani ka minu asju ära andnud , lugesid sõnumid läbi aga ei vastanud , telefoni ka vastu ei võtnud kui pidid , võta ühendust.