Aprilia dokid

Discussion in 'Help!' started by Larsen, Märts 9, 2012.

1. Larsen

Larsen Member

271
    0
    16
    Suutsin oma rolleri dokumendid siis ära kaotada ja kevadel tuleks arvele võtta, kellegil kogemusi ära kaotamisega saab uue taotleda vms?

2. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Saad ju ilma dokkideta ka arvele, selles suhtes poleks probleemi.
    Kui sa tead kust ostsid siis lähed sinna ja peaks saama taodelda uusi dokke.(nii palju kui mina tean)

3. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Et lähed nagu eelmise joodikust omanikku otsima ja lased tal uued dokumendid sebida?

4. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Ma räägin poest!! (seda ma ennist ei kirjutanud).
    Kes kurat siin joodikust omanikust rääkinud on??????????

5. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Just, sa ei rääkinud POEST. Ma tõin näite, et eelmine omanik oli joodik. Vabalt võib ka mittejoodik olla, aga see ei muuda ju asja olemust.

6. Larsen

Larsen Member

271
    0
    16
    saan siis apst uued taotleda?

7. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    Küll se Jotta leiab mida öelda :lol:

8. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Sul lugemisega probleeme? Minuarust kasutajanimi on "jott" mitte "jotta" :eek:

9. ssanja

ssanja New Member

504
    0
    0
    Ei tea kus täpselt saab teha , aga dokideta saab arvele ka võtta enne 1 juulit 2012 aa.
    Veel on sul võimalus minna menti , kontrollida üle , et see pole rottitud ja nad teevad paberi , et kõik korras jne ..

10. rasmus2

rasmus2 Member

620
    0
    16
    lähe arki, ku isa alaealine siis pead vanema kaasa võtma, kodus kirjutad enne kellegagi müügilepingu(kui pole olemas) ja arkis kirjutad seletuskirja, et miks dokke pole
    aastaarvu saad ka valida omale meelepärase :p

11. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Kui sul on olemas ostu-müügileping, siis ei pea sa mingit seletuskirja seal kirjutama. VIN i järgi saab iga kell tootmisaasta välja lugeda. Võta või väljalaskeaastaks 2012.

12. rasmus2

rasmus2 Member

620
    0
    16
    peab küll, ma käisin enda masinat arvel võtmas
    keegi ei viitsi sul seal vin koodi vahtida

13. jott

jott New Member

1,489
    0
    0

Järelikult toimivad erinevad ARK bürood erinevalt.
    Kui sul VIN koodi ei vaadata, siis misasi sul sinna passi siis lüüakse, ametnik lööb oma internetipanga parooli sinna vä?
    Mis kasu sa sellest saad, kui uuema aastanumbriga arvele saad? Iga mõistusega inimene saab ju niivõinaa selle teada juhul, kui müüd uuema ratta pähe.

Jaga seda lehte