Tere, Järgmine aasta 14 ning sooviks siis teha mopeedi load ära. Küsimus selles kumb valida..-.-. Mõlemad korralikud, erinevus selles kas enduro või bike. Endale meeldib rs50 rohkem, kuid 1. linna rattaks vale ? Hetkel 125cc krossiratas ning sõit selge loomulikult. Kuid kumma valiksite teie ? Enduro : 1. Odavam 2.Kukkudes ei TOHIKS nii palju asju katki minna 3.Saab ka kruusateedel jne sõita(millest väga ei hooli, rohkem ikkagi alsfalt teel). Bike : 1.Meeldib rohkem 2.Kukkumine läheb kalliks maksma 3.Ilusam . Sellest ajast peale kui kaherattalise peale saanud olen tahtnud bikei..Kuid pole ennem sõitnud sellega. Kumb siis linnas ning linnas käimiseks (15km minna) parem on ? Ise pooldan rs50 rohkem.
Bikega oleks vast endal mõnusam sõita linnas, ning paneb rohkem pead pöörama kui enduro. Iseasi nüüd kaua sa teepeal püsida tahad..
50cc bike on minu arust rohkem häbiasi, sellessuhtes, et see hääl mis see teeb ja välimus on halenaljakad. kui biket tahad, siis oota veel 7 aastat ja lase 300ga mööda maanteed
Kui 18 siis oleks soov juba 250cc kawasaki ninja peale istuda näiteks. Ehk siis rs'iga oleks juba hea harjutada vms ?
Elan linnast väljas ning ei viitsi iga päev bussidega sõita. Mugavam ning lõbusam oleks sõita kaherattalisega.
Milleks mopeediload? Ma ise hakkasin rolleriga kärutama kui olin 13 vist. Praegu 2 aastat juba sõitnud ja pole kordagi kinni peatatud, sõitnud linnas jne. Ei tea, maakohas järelikult mente ei liigu. Aga enduroga on sellest jama et asfaldil raputab kärnad all, ise kunagi sõitsin siis 70ne juures hakkas raputama jubedalt. Mõned endurod sarnanevad liiga palju krossikatega, niiet kui krossikas olemas milleks siis teine poolkrossikas juurde? parem osta bike, ägedam ja vist võimsam kah see aprilia. kui tuunida tahad on võimalusi rohkem. RS 50 on ikka APRILA mis on kõva sõna.
Pealinnas siiski mente liigub ning endal parem sõita kui load taskus, ei tõmba nö "junn jahedaks" kui mente näen. "Aprilia mis on kõva sõna". Derbil ning Aprilial sama mootor AM6. Pigem ikka küsimus välimuses, mugavuses ning hinnas. Vastab see tõele et bike mugavam kui enduro ?