Aprilia SR50 Ditech jätab vahele.

Discussion in 'Help!' started by OttoOlen, Jun 24, 2011.

1. OttoOlen

OttoOlen Member

46
    0
    6
    Tere,
    Ostsin endale eile Aprilia SR50 Ditechi. Viga selline, et kohalt minnes jätab paar korda vahele, kiiresti sõites pole midagi, harva jätab korra vahele. Ega see viga sõitmist takista aga jubedalt häirib küll. Õhufiltri vaatsin läbi puhastasin bensiiniga ära aga ikka sama jama. Esimene roller mul ja ei oska nagu midagi muud teha. LS on 10 000. Sissepritse ka ja niipalju kui ma kuulnud olen, kui sissepritse läbi läheb siis võib selle masina minema visata pmst. Ei julge nagu puutuda, karburaatoriga on varem tegemist olnud. Ja see ka et mul sissepritse laseb umbes 5-6 sekundit survet sisse, kas see on palju? Autol on suts ja valmis.

2. Kaspar36

Kaspar36 New Member

125
    0
    0
    vaata kas küünal on puhas ja korralik, ning kas piip püsib ilusti küünlal peal

3. oPpL22

oPpL22 New Member

370
    0
    0
    kindlalt küünal kuna endal oli sama jama..

4. OttoOlen

OttoOlen Member

46
    0
    6
    Jälle üle pika aja kirjutan, Ei soovita camexisse viia enda masinat kui seda tervelt tagasi tahad!!!
    Mulle tulnud emailis öeldi, et vea leidmine umbes 20 euri, parandamine umbes 40 euri. Viisin sinna sõitva masina, nonii ja nüüd on siis nii, et sinna peale on läinud juba 196.77 Euri, ja viga pole ikka leitud, Selles ma saan aru ja olen nõus, et mul oli sumpsi kinnitus vigane, ühest kohast kinni, ta pidi võtma silindri maha, ma viisin puurimisse ja tõin tagasi et kinnitused korras oleks, siis pani peale ja ütles, et dosooli tuleb kuskilt välja, et mingi asi on katki seal, no vahetati siis silinder ära 85 euri läks selle peale, ja nüüd ta ei saa seda käima, mingi jama ja ta muudkui tegeleb sellega ja arve kasvab nii et kuku pikali, ja ta käib mu masina kohta teisest kohast uurimas et mis võiks viga olla. Ja miks ta pidi, palun öelge mulle, proovima kolme (või nelja ei mäleta enam) töötava masina pihustit, (et kas on pihusti viga) selle asemel et proovida ühega, ja vigasi tuleb aina juurde koguaeg kui ma talle helistan, pluss ma ütlesin talle selle masina sinna viies, et ei taha et arve üle 70 euri läheb, ja ta pidi helistama mulle kui teada saab, palju maksma läheb, aga ta ei helistanud, alati olen mina helistanud ja küsinud et mis viga on, teda nagu ei huvita mida mina tahan, teeb ja teeb seal nii et arve suur. Siis iga kõne lõpus ta on lubanud helistada kui on korda saanud või midagi selgunud, aga ikka helistan mina ja siis ütleb et on uus viga. Nüüd arvan et asi liiga ulmeks läinud. Mida te soovitate teha?? Arvan et asi lõhnab pettuse järele, viia kuskile ekpertiisi nimekirjaga et kas neid oli vaja üldse teha mis nad tegid vms?

5. OttoOlen

OttoOlen Member

46
    0
    6
    Sai siis ära toodud, kompressori remondi eest pidin veel 60 maksma, niiet 267.77. Küsisin siis seda listi, et mida nad 5 ja pool tundi tegid seal selle masinaga.
    Pritsepea puhastamine
    Vana silinder maha- peale 1. kord (selgus, et jahutusvedelik jookseb välja)
    Vana silinder maha 2. Tihendite vahetus ei aidanud.
    Vana silinder maha.Selgus, et silindris keevitamisest tingitud kahjustus.
    Paigaldatud uus silinder.
    Bensiinipumba surve kontrollimine.
    Ma ei jaga neid asju, võibolla pole miski siin loos valesti, aga kas seda tööd teeb 5 ja pool tundi? Kas see oli üldse vajalik? Nüüd tõin ära ja ei tööta, et nad ei tea milles viga on, mingi värk näitas, et selle pihusti viga on, vahetasid siis pihusti ära mitukorda nagu eelnevalt ütlesin, ikka ei midagi. Siis võibolla on aju viga, pidid vahetama aju ära, aga no andke andeks ma ei ole nõus sentigi rohkem maksma selle eest, niigi poolpaljaks röövind juba. Üks, kes vana masina ära ostis ütles, et nad on raharöövlid, viga on peaaegu et kindlalt selles, et CDI aju on vigane, ja süütepooli soovitas ka ära vahetada et vaadata kas töötab. Aga pmst, kui ma sinna viisin, siis aju töötas, elektrisüsteem kõik töötas lülitid ühendused olid kõik korras, AGA NÜÜD ON PERSES MISKI!!! Sellest võib järeldada, et nad ise keerasid selle persse. Mul igatahes väga sitt tuju väga kaua aega.

Jaga seda lehte