Et kui originaal rullide ja survekaga saab max kiiruseks 82km/h. Ja kui nüüd sinna panna mingid teised rullid ja survekas kas siis kiirendus tõuseb märgatavalt ja max kiirus jääb samaks? Võiksite seletada neid kiirenduse ja kiiruse suhteid mulle. Näiteid tuua jms ja samas veel mis set oleks kõige etem seal peal. Ntx 0-70km/h kulub mul paarkend sekki ja max on 82km/h
:up: Samas veel küsiks selle teema juurde ka seda mis õli te oma Apriliadele panete(see mis bensiiniga seguneb)? Kas ikka seda mida AP soovitab? (GRO Global Racing Oil Moto 2T Scooter Two Cycle synthetic oil) Mingi Adinoli või Valvoline täis sünt 2T õli peaks ka ju sobima? (Ei hakanud uut teemat selleks tegema,saan mitu vastust ühe teema alla)
mitme keermega on piaggio survevedru(mallossi kollane)?(mitmega minarellil)?endal kah vaja aprilia sr 50 r timmi ajada.
minuarust reed rullid mis stockis peal on on suht head kui midagi vahetada siis survevedru ja sidurivedrud need paned uued siis on juba midagi
Aga millised sidurivedrud ja survekas panna? Praegu võtab sidur järgi umbes 35-40km/h juures.(pöördeid mul ei näita)
soovitan m6lemaid kollaseid endale panen kah uued nyyd m6lemad kollased ehk siis kollane survevedru ja kollased racing sidurivedrud
Täna võtsin ühe piiraja maha ja sain 70 km/h sisse. Väga mõnus pill on nüüd. Aga ikkagist!!! Kust kohast saaks aprilia sr 50 r kere detaile.
Et siis need malossi kollased? :roll: Vedrusid on eri pikkuse ja eri tootjatelt ka? Või siis ongi lihtsalt kollane ja kõik? Kollane: [ 6 ] YELLOW VARIATOR ADJUSTER SPRINGS Hind: 160,00 EEK (sisaldab 18 % käibemaksu) http://www.camex.ee/index.php?option=co ... 0&Itemid=1 Miks kollane on odavam kui roheline vedru näiteks? ja kust saab kõige odavamalt vedrusid ja muid jubinaid?
tead mis mine apriliasse seal t2pselt samad hinnad ja neilt kysid millised v2rgid l2hvad pealegi toote karbi tagakaanele kirjutatud mis rollule on
Tellisin Malossi kollase surveka...Seekord võttis vastu mingi asjalik tüüp, ja sain Malossi surveka kätte 36h-ga. Panin Malossi kollase surveka peale,kiirendus on parem aga tipp kiirust pole nii palju kui ennem... Pöördesse läheb ka rohkem 65km/h juures. Eile tegin proovi...sain originaal survekaga 77km/h Ja malossi kollasega 65-70 Malossi survekas oli muidu lühem kui originaal survekas. Et Aprilia nii pöördesse ei läheks oleks vaja nüüd vahetada veel sidurivedrud ära? Või rullid?