Aprilia sr50 r ilma piirajateta

Discussion in 'Jutud' started by raulves, Mai 29, 2008.

1. raulves

raulves New Member

37
    0
    0
    Tere!
    Ma lugesin täna Motomaaniast et kui rolleril on piiraja peal siis see rikub rollerit.Aga no algul sisesõit tuleks ikka 50 teha.Aga kas kellegil on midagi apriliaga juhtunud kui ta on peale sissesõitu piirajad maha võtnud .Ja kui on natuke tuuninud ja.Kas mootor peab vastu.
    Ja seda ka et kas kellegil on peal selline jubin mis piirab kiirust , et kui sõidad 80 ga ja kui ment ees siis piiraja peale ja kiirus 50 peal.Sooviks selle kohta infot.Ja kus neid osta saab.Kas ap-moto paneb neid peale.

2. -silv3r-

-silv3r- New Member

63
    0
    0
    Endal on sr 50 Street aga see sama mootoriga, ise võtsin siis piirajad maha kui 1500 täis sai ja sportsumps läks alla, nüüd läbisõit 6500 ja väga hästi tiksub edasi ja siiamaani pole midagi juhtund..

3. raulves

raulves New Member

37
    0
    0
    aga kas sa sõidad täiskaasiga koguaeg ja palju välja võtab

4. pri

pri New Member

21
    0
    0
    Linnas ei anna täiskaasiga sõita ju kogu aeg :roll:
    Kui mingi tihe liiklus on sa ei saa ju 80 lasta mingi mosse sabas kes 50km/h sõidab :p

5. raulves

raulves New Member

37
    0
    0
    aga kas keegi teab inffi selle piiraja asja kohta mis ma esimeses postituses tegin

6. pri

pri New Member

21
    0
    0
    Tean ainult seda , et mingid rikkad sakslased on oma laste rolleritega nii teinud.
    Lasnud mingisuguses tehases selle peale panna kuid see maksab roppu raha.

Eesti kohta ei oska öelda.

7. Geijo.

Geijo. New Member

9
    0
    0
    vaata easypartsist, seal on pööretepiiraja müügil
    raha tahetakse selle eest mingi 50 euri :wink:

8. Marku

Marku New Member

21
    0
    0
    jah, lülitiga elektrooniline piiraja jääb sinna 1000 krooni ringi.

9. raulves

raulves New Member

37
    0
    0
    siis kui võtan piirajad maha ja panen selle pöörde piiraja siis regullitakse see paika et jooksks välja 50 , aga kui tahan peale seda panna sportsumpsi kas siis tuleb uuesti sättida seda.Ja kas aprilia esinduses pannakse seda peale.

10. extream

extream New Member

42
    0
    0
    arvatavasti pead ise peale panema

11. keeway

keeway New Member

62
    0
    0
    brauermotost sain pööretepiiraja 400.-

12. raulves

raulves New Member

37
    0
    0
    kas see töötab siis korralikult ja kuidas sellel seadistamine on.

13. Marku

Marku New Member

21
    0
    0
    Pead selle piiraja ühendama CDI's olevate juhtmetega. (parandage kui eksin)
    400.-? tõesti nii odav?

14. kohilapoy

kohilapoy Active Member

1,233
    0
    36

15. burton

burton New Member

1
    0
    0
    Kuulge ma ostsin ka endale selle elektroonilise piiraja nupuga, aga kas keegi saab aidata kuida seda peale panna mul ei tule v2lja. Leidsin CDI yles , leidsin 2 juhet yks punane ja yks valge, need peab mingi yhe v2rgiga kokku panema ja kuidagi 2ra yhendama :D ikkagi ei saa pihta , 2kki keegi aitaks ??!?!?!??!?!

16. kristokx

kristokx New Member

218
    0
    0
    kui piirajad maas ja NATUKENE tuunida tahad siis aprilia mootor peab ikka vastu , kuna aprilia ikkagi vägahea kvaliteedi ja vastupidamisega roller :)

17. Garrett

Garrett Member

345
    0
    16
    ei muidu on väga vinks vonks olnud ja kõik siia maani.. täna hommikul võtan sumpa maha (ZX) ja piilun silindrisse ja oh imet kolbil esimene rõngas ära lennanud, teine täiesti puhas ja kolb pealt täiesti puru.. ma arvan, et oma 100km on küll sellisega lastud juba.. kui mitte rohkem enese teadmata.. hirm tuli küll naha vahele.. aprilia on ikka väga töö kindel.. ime, et kottis poel veel.. :eek:

Jaga seda lehte