Tere! Ma lugesin täna Motomaaniast et kui rolleril on piiraja peal siis see rikub rollerit.Aga no algul sisesõit tuleks ikka 50 teha.Aga kas kellegil on midagi apriliaga juhtunud kui ta on peale sissesõitu piirajad maha võtnud .Ja kui on natuke tuuninud ja.Kas mootor peab vastu. Ja seda ka et kas kellegil on peal selline jubin mis piirab kiirust , et kui sõidad 80 ga ja kui ment ees siis piiraja peale ja kiirus 50 peal.Sooviks selle kohta infot.Ja kus neid osta saab.Kas ap-moto paneb neid peale.
Endal on sr 50 Street aga see sama mootoriga, ise võtsin siis piirajad maha kui 1500 täis sai ja sportsumps läks alla, nüüd läbisõit 6500 ja väga hästi tiksub edasi ja siiamaani pole midagi juhtund..
Linnas ei anna täiskaasiga sõita ju kogu aeg :roll: Kui mingi tihe liiklus on sa ei saa ju 80 lasta mingi mosse sabas kes 50km/h sõidab
Tean ainult seda , et mingid rikkad sakslased on oma laste rolleritega nii teinud. Lasnud mingisuguses tehases selle peale panna kuid see maksab roppu raha. Eesti kohta ei oska öelda.
siis kui võtan piirajad maha ja panen selle pöörde piiraja siis regullitakse see paika et jooksks välja 50 , aga kui tahan peale seda panna sportsumpsi kas siis tuleb uuesti sättida seda.Ja kas aprilia esinduses pannakse seda peale.
Kuulge ma ostsin ka endale selle elektroonilise piiraja nupuga, aga kas keegi saab aidata kuida seda peale panna mul ei tule v2lja. Leidsin CDI yles , leidsin 2 juhet yks punane ja yks valge, need peab mingi yhe v2rgiga kokku panema ja kuidagi 2ra yhendama ikkagi ei saa pihta , 2kki keegi aitaks ??!?!?!??!?!
kui piirajad maas ja NATUKENE tuunida tahad siis aprilia mootor peab ikka vastu , kuna aprilia ikkagi vägahea kvaliteedi ja vastupidamisega roller
ei muidu on väga vinks vonks olnud ja kõik siia maani.. täna hommikul võtan sumpa maha (ZX) ja piilun silindrisse ja oh imet kolbil esimene rõngas ära lennanud, teine täiesti puhas ja kolb pealt täiesti puru.. ma arvan, et oma 100km on küll sellisega lastud juba.. kui mitte rohkem enese teadmata.. hirm tuli küll naha vahele.. aprilia on ikka väga töö kindel.. ime, et kottis poel veel..