Aprilia sr50 street 2007 ei käivitu.

Discussion in 'Help!' started by *Maku*, Märts 24, 2012.

1. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16
    Tervist,sõbra rolleril on siis vaja teada mis värk on,miks see enam tööle ei lähe?
    Vahepeal siis oli probleem et tühikäigul,kui gaasi ei anna,suri välja,muidu kõik töötas ilusti,roller sõitis ilusti,hea tõmme oli 20 peal,aga see selleks.
    Mul klassivennad näppisid karpat siis seda ning peale seda töötas natuke,ei surnud välja ka ning siis lihtsalt suri ning enam tööle ei läinud.
    Täna näppisin ise karpat ning kui keerasin siibrit väljapoole siis sain ma asja tööle ning sai ka siis sõitma mindud,sai käidud bensiini võtmas
    ning siis suri välja ,hakkas nagu aeglustama korraks ja siis jälle korralikult, aeglustas korraks ja jälle
    edasi hästi kiirelt nagu klõpsiks pidurit.Siis enam tööle ei läinud.Mul on selline tunne et sooja mootoriga lihtsalt kustub.
    Sõitsime vihmase ilmaga ka,ning siis kui ei töödanud,tegime karpa puhtaks,kuid ikka ei läinud tööle.
    Niiet andke aga soovitusi ning tahaks korda saada.

2. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    segu on vale, karpa timmist .

3. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Kust kohast sa siibrit väljapoole keerasid? Ikka tühikäigu kruviga? Teistel juhtudel võib siiber kinni kiiluda ehk gaas peale jääda.
    Kui masin täisgaasil sõites tundub nagu nõksutaks, sellise asja kohta ei oska öelda, omal oli kah selline asi, ma pakun et lahja segu lihtsalt - hakkab pooma õrnalt sest ei saa piisavalt kütet.

4. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16
    no siiber on ju see mis tuleb karpa pealt ülesse,aga maitea,peale seda igatahes läks,ning vihmase ilmaga sõites sai vist karpa märjaks,aga selle puhastasime ära ning panime tagasi,kuid ikka ei lähe tööle.

5. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Siiber on see osa, mis gaasi andes üles liigub karburaatori sees.
    Küte jõuab karpasse sisse? Käima panete on õhufilter peal? Õhufilter on puhas?

6. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16
    Bensiin nagu peaks jõudma,võtsin korra vooliku küljest ning bensiin voolas.Õhufilter jah...Ilma selleta saime tööle ning kui õhufilter oli peal siis pidid starterit käiama ning gaasi andma et tööle läheks.Ilma ei pidanud gaasi andma ning läks ilusti.Aga kurat ma ei saa aru miks see nüüd meil tööle ei lähe.

7. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16
    up,võtan teema uuesti ülesse,vahepeal pole rolleri juures käinud.Keegi ei oska öelda milles võib asi olla?Karpa on küll hetkel timmist ära,kuna mingit vennad tegid seal miskit.
    Igatahes kuidas ma umbes need asjad paika saaksin?Masin isegi ei luba.Topkakaga proovisime,ei luba.Mida veel üle kontrollima peaks ja tegema peaks?
    Vabandust sellise lollide küsimuste pärast küll,kuid vajaks abi!

Jaga seda lehte