Pmts lugu selles et karpa pekkis, vaja osta uus kuid ei tea kui suurt. Sportsumps peal,näpitud varios,piirajad ka muidugi maas.Tahaks just teada selle suuruse kohta, vb varsti ka 50cc sporttlik malm silku. Tänan vaja suht kiirelt teada kuna minuarust hetkel õige aeg masin tööle putitada.
tra no pean vist jälle seda juttu siis rääkima. OK nii, pmts sõida, suht hästi isegi, kuni masinal "paha" vms hakkab, suht kähku hakkab kusjuures ;D Edasi masin nii sitt kui vähegi olla annab, üle 60 ei, kiirendab nagu oleks pohmakas, ehk sitaks aeglaselt. Karpat võib keerata ühele teisele kolmandale asendile, neid kruve nag, absoluutselt ei mõjuta, tee mis tahad hääl ka ei muutu ja tühikäiku tagasi ei saa, mis koguaeg kadunud, selle kõige peale ei oska midagi rohkem öeld kui trrrr ÄRA NU**I MU AJUSI! Loodan et said aru mis sellel viga onja oskad aidata......
Sellel masinal on automaat toores.See algul annab rohkem bena ja siis kui masin soe siis enam pole toores peal ja hakkab halvasti tööle. Kui karpat puhastad lase kõik kohad kompressoriga läbi.Uut karpat pole mõtet osta see ei lähe kunagi lihtsalt katki ja uue pead nagunii reguleerima.Osta silindri komplekt ära ja proovi see jama võib sellest ka olla et mootor kohvi.
Uue karburaatoriga pead ikka segu paika ajama... Ma pakun, et vii mõne asjatundja juurde see võrr alustuseks... tuleb üle poole odavam kui uus karpa mis ikka asja paremaks ei tee.
Ma tahan ise hakkama saada, mootor nagunii pmts garaazi põrandal laiali seega seda asjatundja juurde enam ei vii väga, kui ta just kohale ei tule, aga no vaatab mis teha annab mõtetult osta ei taha, see selgemast selge ju Äkki on karpal toores perses, kuidas teha automaat toorest manuaal toores, kasvõi nii et koguaeg on toores maas Kas siis kui toores on maas siis on see nõel all või siis on see üleval ?
algsid selle suve keskel umbes mis nüüd läbi, aga kusjuures vihmaga ta ei nussinud, seda panin ka tähele põhjust ma tõesti ei tea lihtsalt üks hetk kaboom putsis ja kõik korda teha ka ei oska nagu eriti, ei tea ju viga D: