Aprill 27 benelli 491 LC

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by aprill27, Apr 8, 2012.

1. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    Hei rahvas.Pole ammu enam oma rolleritest teemasid teinud aga kuna see võib olla mu viimane roller ning neid benellisid eriti ei liigu ka siin eestimaal siis mõtlesin teha teema.
    Mõtlesin ,et ostan ära kuna eluaeg see roller mulle meeldinud ning nägin kerget rahateenimisvõimalust ka :).Hetkel on roller täiesti enamvähem.Mõned kondlikinnitused sodi,esimeseskondlis väike mõra, paar kondlit puudu ning sumpa lärmab nagu ma ei tea mis( Sõelad välja võetud).Kohe tellin puuduolevad plastid ka ära ning samuti uue sumpa.Eile tegin siis masinale kerge hoolduse.Puhastasin karpa ära , puhastasin filtri ära ning poleerisin asja üle.Hoopis teine toon ning läige tuli asjaalt välja :).Samuti hooldasin kõik krobelised jms plastid ära.Käivitub poolest kickist.
    Mingit erilist tuuningut ei ole asjale tehtud.Varjaatoris on mingisugused värvilised vedrud ning reguleeritav sidur.Masin on suht timmist väljas hetkel.Peab panema kangema surveka.2011 a talvel sai masin eelmise omaniku sõnul ka suht korraliku hoolduse.Remondimõõdus kolb/uued vändalaagrid olevat sisse läinud ning siis veel igast pisiasju (piduriklotsid jms).Mootor on asjal minarelli horiz vesijahutusega seega sama mootor mis aeroxil = juppe igaltpoolt küllaga saada.
    Olen ostuga rahul... Masin näeb kena ning puhas välja.Blokk ka kenasti puhas.Elektrisüsteem on ka korralik ning pidurid on vägagi head.Tagapidur on küll trummel aga ma küll vahet ei tee täiesti korras ketaspiduril ning sellel trummelil.Võtab vägagi hästi.
    Teen asja siis täiesti korda ära ning suve algul saab masinat juba uuesti müügis näha kuid kohe kindlasti kõrgema hinnaga kui ma ta sain kuna seda ta ka väärt on :) Kindlasti palju etem kui mõned ärahooratud roxid mis siin 600-800 euriga müüa on (ei solva kedagi isiklikult :lol: )'

Tegin paar kiiremat klõpsu ka.Kuna käisin ka sõitmas täna siis masin veitsa pasane mõnekohapealt.Ei saanud voolikut kasutada kuna see oli jääs 8) (Olge õnnelikud kellel lumi kõik ärasulanud :lol: )

2. Anz

Anz Member

762
    0
    16
    Edu ja paksurahakotti :) Kena masin 8)

3. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    Hehh edu tarvis aga paksu rahakotti küll vaja ei lähe selle rolleriga :lol:

4. Anz

Anz Member

762
    0
    16
    Miks mitte ? :D parem paks rahakott kui mitte midagi :)

5. ilovespeed

ilovespeed New Member

217
    0
    0
    see arrow summuti?
    mingid piirajad ka sees on?

6. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    Arrow ja.peaks olema originaalsumpa sellel rolleril kui ma ei eksi.Seest täiesti tühjaks võetud.Ise midagi sellist plaanid siis kohe kindlasti ära tee seda :)

7. karl14

karl14 Member

171
    0
    16
    türa oleksin selle pilli endale saanud broneerisin ära isegi 8-ndaks aprilliks,aga noh edu siis. 8)

8. Azv

Azv New Member

639
    0
    0
    Täitsa normaalne masin tundub =) Palju edu.
    Mis su sellest uuest Rist sai?

9. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    Müüsin eelmise suve lõpus maha selleks ,et oleks raha autokooli ning uue läpsi jaoks :)

10. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Njahm Karl14 oli juba rämedad plaanid valmis teind, aga läks päevake varem nina alt minema. Aga nomh tee siis sellest üks uhke liikur ning edusoovid minugi poolt! 8)

11. snr

snr New Member

925
    0
    0
    Endale meeldivad ka räigelt need benellid, tahtsin kunagi mingile hallile järgi minna, aga osteti ära. :(
    Edu ! :)

12. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36
    Mõnusad need Benellid jap. Isegi ühe sellise 2010/11 talve projektikana üles ehitanud. Sõidumõnu on igati hea, lenksu asend mugav jne. Ainult gondlid on jube raske ehitusega. Pildilt tundub, et sul samuti ei istu esituli korralikult oma kohal? Vahed sees vms? :D Endal oli samamoodi. Aga see selleks, palju edu ja nael kummi!

13. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    Tõsi.See inimene kes need kondli kinnitused ja asetuse disainis oli küll vist purjus vms.

Hetkel masin seisab ning ootab puuduolevaid kondleid ning uut sumpsi :) Uue aku lükkasin ka täna peale kuna vana oli täiesti surnud.Läheb nüüd kergest nupuvajutusest ka tööle 8)

Hehh esialgu pidin ise minema tartusse vaatama ühte piaggio nrg mc2 -te mis siin foorumis 350 euriga müügis oli aga see osteti täpselt 2h enne seda ära kui ma tahtsin hakata sõitma tartupoole seega tuli mingi alternatiiv leida 8) Olen valikuga rahul.

14. Matsu

Matsu Member

789
    0
    16
    Mis sumpsiks tuleb?

15. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    Täpselt sama stock sumps.Tahan jätta masina nii originaalseisu kui võimalik.

16. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    Sain täna siis porika kätte.
    Kuna porikas oli hall siis vajab see ka värvimist.Alusstasin ka eeltööga aga noh eriti kaugele ma sellega ei jõudnud :lol: .Ei viitsinud möllata lihtsalt sellega.Homme või mingipäev lõpetan eeltöö ära ning värvin ta valgeks.Tegin mingi kiire klõpsu ka ajaviiteks
    http://www.upload.ee/image/2254392/Foto0055.jpg

Panin enne porika korraks külge ka.Välimus läks kohe palju paremaks :)

17. MasterMan

MasterMan Member

145
    0
    16
    Tubli ja väga hästihoitud masin. Pärnusse tulles oli see valus ront igatahes. Palju maksid siis ?

18. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    See kellelt sa selle masina ostsid, ta pani seda ikka ülikorralikult kokku. Valge lina oli rolleri all kokkupannes. See peaks sõitma veel pikki muretuid kilomeetrieid.

19. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    Hehh...Masin tundub tõesti olevat heas korras.Igapäev, iga ilmaga läinud 1 kickist käima.Nüüd siis niipalju juhtunud ,et esiporikas on peal.Luku ümbert puudu olev plastik ka telltitud ning varsti tellib uue sumpa ka sinna alla.Üks silku kinnitus ka sodi seega peab ilmselt sinna ka midagi aretama.Tutikas varta aku läks ka peale seega nüüd käivitub kenasti kergest nupuvajutusest ka :)

Jaga seda lehte