Hakkas igav ning mõtlesin teha teema. Sai siis talve alguses soetatud väga odava hinna eest hiina päritolu atv.Atv ise on 250cc ning vesijahutusega.Ees ,taga ketaspidurid.Renthali lenks ka veel peal Teha on vaja pisiasju aga atv sõidab ning käivitub täiesti normaalselt.Kuna atv-d ei ole hetkel kuskil putidada siis hakkan taga tegelema kevadel. Hetkel tal vigadeks siis. *Vaja uut akut *Bensu voolikute vahetust *Vaadata üle kogu elektroonika (nt tuled ei põle) *Vahetada ära tagaamort *Plastikud on tal ka väga räbalad aga noo see on viimane asi mis mind häirib.Minusilmis ei peagi atv hea välja nägema ning nii hull se ka pole ,et peaks mingi tuhande krooniga talle uusi plaste ostma. *Vajab kolvirõngaste vahetust (Tossab hullemini kui mingi roller millele on pandud 4x rohkem õli bensu sisse kui vaja) *Taha uusi piduri klotse. Kõtk asjad teeb ühe päevaga ära kui välisolud lubavad tegelema hakata Hetkel paremat pilti tõesti pole kuna panin atv kohe kilealla seisma ära ning nüüd seda välja kaevata küll ei viitsi.Sai kile peale pandud ning nüüd ta hanges seisabki Üks vanaomaniku pilt ka.Samasugune ikka Kui keegi oskab öelda selle atv mudelit oleks väga tänulik...
Mul endalgi kunagi olnud samasorti hiina atv, krt 2aastat, sai masinast viimast võetud, enne kui kepsu küljepealt välja lõi, muidu kestaks siiamaani vast. edu pilliga, sul kick ka olemas?
ei ole.Ma vihkan masinaid mille pole kici Ei ole elusees usaldanud elektroonikat.Ma usun ,et sellele pole võimalik panna ka :/
ei kujuta ette kas see on mingi spets v mitte Mis ma siin selle hinnaga ikka priiskan.Natuke odavamalt kui camexist stage 6 streetrac-i 70cc piaggiole saab
Minupoolne kalkulatsiooni viga oli :lol: Õige tsipa kallim ikka kui see silku ütleme nii ,et multivari saaks ka veel osta.
jup...Umb 2000kr peab veel juurde panema ,et korralikult korda saaks...500eek ,et elementaarse korda saaks.
müüdi vist mingi 5000 eeki, hästi tingisid mul ka tsinsu-quad 200ccm ja ülikõva on ikka praegu sõita. sa jääd julmast lõbust ilma
heh , pidin ise selle ära ostma , tol päevalkui sa ära ostsid helistasin müüale et tuleks järgi ja ss öeldi et läind
Ehh ei saa öelda ,et jään julmast lõbust ilma.Proovisin sõita alles ükspäev.Kohapealt peab selle kärbiga ülivaikselt ära minema ning siis kui hoog sees ning nn drifti natuke teha on asi pmst kohe käest ära kuna absoluutselt mitte mingisugust pidamist ei ole.Käisin õhtul ka maanteel testimas ning liigub umbes samahästi kui mu piirajateta ning sportsummiga R.Mõnusalt tossab ikka see masin :lol: Ning jah pakkumine oli hea nii ,et sai niikiiresti kui võimalik ta ära ostetud. Kui kellegil on tagumisi plaste sellele atv-le pakkuda võib ühendust võtta.
jep mingi paned teised alla siis peaks minekut küll olema või lased kruvid läbi neist ja teed talvekad aint siis ei tea kuidas driftimisega on
Üks soovitus sulle talveks, pane ketid Endale tegin tagumistele, no ikka läks jumala metsa see tegemine, ennem oleks pidanud läbi mõtlema kuidas ja mismoodi teha.. Üks pool jäi pidama aga teine läks kohe kohapealt minnes minema...
ei tõmmanud piisavalt pingule? Ise panime ka papsiga üleelmine aasta atvle ketid, muidu olid ainult pastlad all. Aga nüüd juba korralikud mingid Kenda ''mudding'' rehvid ja ei anna ketijamaga võrreldagi