Archerman'i Aprilia SR 50 R

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Archerman, Aug 22, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Archerman

Archerman New Member

186
    0
    0
    Niisiis, mul on selline sõiduk. Ostsin ta juulikuus uuena Ap-Motost. Roller toodi ilusti koju ära (Tartusse), anti bensiinigi. Alguses ei julgenud ma tänaval sõita, sest lube pole. Seega sõitsin maja kõrval parklas. :p Kui olin kuskil 60 km, ehk rohkemgi, parklas ära sõitnud, tahtsin tänaval sõita. Nüüd ma siis sõidangi ja läbisõit on juba 394 km. Tippkiirus on 50km/h, mäest alla tuleb 65 ära. Paar pilti kah:

2. Krisss

Krisss New Member

39
    0
    0
    ei näe pilte ja kas sa tead, et piirajad on sul peal, sellepärast lähebki nii vähe ja kui sa piirajasse tihti lased siis mootor sul küll vastu ei pea, lase mingi 45-ga järgmised 200km.

3. Archerman

Archerman New Member

186
    0
    0
    Nüüd peaks nägema. Ise vaatasin ka et ei näe ja hakkasin juba muutma aga sa jõudsid ette.
    Ofkoors tean, et piirajad peal! :p Tegelikult jah, ei ole eriti korralikult sissesõitu teinud, alguses sõitsin mingi 60km kiirusega kuni 30km/h (parklas) aga nüüd olen suht kogu aeg gaas põhjas sõitnud. Kas nüüd aeglasemalt sõidust oleks midagi kasu?
    Miks ma nii kiiresti sõitnud olen? Aga sellepärast, et kui sõpradega sõitmas käin ei tahaks nagu maha jääda. Aga jah, katsun aeglasemalt sõita.

PS. Rolleri ekraanil vilgub süüte sisse panemisel mutrivõti. Mida see võiks tähendada?

4. -bab0lat-

-bab0lat- New Member

95
    0
    0
    see tuli annab märku et 500km peal peab hooldusesse minema.

5. Krisss

Krisss New Member

39
    0
    0
    aga miks sa kohe piirajad maha ei võtnud, enam see jah midagi ei muuda kui aeglasemalt sõidad, aga noh suva, soovitan sul kohe piirajad maha võtta kui tahad, et masinal elu sees püsiks natukenegi rohkem.

6. Kristjan

Kristjan New Member

531
    0
    0
    Mina tegin nii enda Ap-l sissesõitu!
    Koha pealt ära minnes ei andnud gaasi põhja, sõitsin esimesed 150km ainult 45km/h peale seda kuni 500km sõitsin stabiilselt 50km/h

7. Archerman

Archerman New Member

186
    0
    0
    Eile sain rolleril külje maha. Sõitsin mingist suurest porilombist läbi. Ma ei teadnud, et seal on põhjas libe muda. Läbi sõites tõmbas lihtsalt külje ette ja oligi. Roller sai suht mudaseks ja minu püksid kah.
    Täna üritasin aeglasemalt sõita. Sain hakkama! :D Aga vahepeal panin gaasi ikka põhja ja sõitsin tippkiirusega, vahest on vaja noh. Näiteks foori tagant ära minnes. Läbisõit 470midagi kilomeetrit. Varsti peab hooldusesse viima.
    Ahjaa, veel üks asi. Vahest, kui ma olen rollerile kõvasti vatti andnud siis tuleb selline õlihais või kärsahais. Mida see tähendab?

8. shenris

shenris New Member

111
    0
    0
    kahju et seda retsid, kui saab seda nii üelda, kuid enne oli see korralik ja ilus roller, no minu meelest kui sõidad normaalselt, siis on suht võimatu külge maha panna, endal väike sõidukogemus, kuid ikkagi pole saanud külge maha,õnnek!

Endal kah on paarkorda kärsahais, kuid see on siis kui oled palju täisgaasiga ringi liikunud, sumbutist tuleb see minumeelest, lihtsalt see ei kannata, või midagi muud, asjatundjad kindlasti teavad, aga see oli mul rohkem kah rolleri ostu alguses, seda kah, et mina ei liikunud siis ringi täisgaasi :D .

9. yourdream15

yourdream15 New Member

456
    0
    0
    Endal kärssas masin sitaks poest koju sõites, see täiesti normaalne. Kõik on lihtsalt nii uus ja sissetöötamata.

10. Kymco10

Kymco10 New Member

3
    0
    0
    Hoia parem seda ilusat kallist pilli.Lõhkumiseks osta vana honda dio kasvõi, tuleb odavama :wink:

11. oltc1100

oltc1100 Member

106
    1
    18
    mega ilus istmekate see punane ikka on :wink:

12. Archerman

Archerman New Member

186
    0
    0
    Tegelikult ma ei lõhu seda. Vähemalt ei taha lõhkuda. Kui aega saan katsun oma kahjustustest pildi siia panna.

Veel: Suurem osa kriimudest on parempoolse esigondli peal (kui vaadata peal istudes), vähesel määral ka tagagondli peal. Siit ka küsimus, kui palju uus esigondel maksta võiks?

13. Alpss

Alpss New Member

1,005
    0
    0
    Offroadimiseks on kohe kindasti teised masinad , ja üldsegi ei ole mõttet rolleriga sinna ronida . Ja kas nüüd tasub tõesti hakata mõninga kriimu pärast ostma uut gondlit , kui neid lakse tuleb veel :| .

14. aerox-R

aerox-R New Member

160
    0
    0
    Archerman sa ajad veidi tohh tohh juttu siin... ausalt(pole nii lolli juttu kaua aega juba kuulnud) :p

15. Archerman

Archerman New Member

186
    0
    0
    Ma ei usu et neid eriti palju tuleb, sest ma tahtsin ainult korraks proovida. Enam ei hakka ronima kuskile sellega.

Milles asi? Võimalik, et ma olen rumal, aga ma ei saa aru, mis ma siis nii väga ikka ütlesin.

16. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    Kle jah,loen ja loen,ei saa aru,loen veel läbi ja jube naljakas hakkas :D Roller ilus,aga hoida sa vist seda ei oska.

17. aerox-R

aerox-R New Member

160
    0
    0
    Ei see selleks, mõnikord juhtub :)

18. Aksel

Aksel Member

44
    0
    6
    Mina oleks sul vanematel soovitand sulle esimeseks rolleriks mingi odavama keeway või Quinqi osta ja kui sõitmine korralikult selge siis kallima pilli. :wink: Aga noh see selleks. Kui oled juba sõitmise selgemaks saanud siis võid ju lasta rolleril kuskil ilusti korda teha välimuselt. (ei pea uusi plastikuid ostma) Lased pahteldada/lihvida, kui vaja ja siis üle värvida. Sedasi tuleks odavam, kui uued plastikud. ;)

19. Archerman

Archerman New Member

186
    0
    0
    Suurem osa rahast rolleri jaoks oli mul omal kogutud btw. Aga see selleks. :p Igatahes, kus selliseid töid tehakse muidu?

20. ReadHed

ReadHed New Member

53
    0
    0
    Keegi siin tagapool soovitas diot lammutamiseks? :D
    Selle masinaga on sul esimese offroadi peale põhi alt läind.

Aga esialgu õpi niisama linnatänavatel sõitma iga ilmaga. Minul küll süda ei kutsu just igast x kohtadesse rallima minema kui aus olla. Roller ikka kallis masin ja suhteliselt õrn ka kui aus olla.

Ja igast kärssamiste kohta selline asi, et tutikatele masinatele tuleb vähemalt 1000km sissesõitu teha rahulikus tempos ja madalata pööretega ja koguaeg õlil silm peal hoida, vb isegi bentsu õliga segada veel parem. Igast kiirendamised ja nn lõpp kiiruste katsetamised ainult retsivad masinat esialgu.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte