Teen ka siis teema ära 8) Roller sai siis ostetud kasutaja Põrguvärgi k2est. Rolleriga ise suht rahul! Aga eks neid iluvigu on ka oma jagu! Mõlemala poole on m2sa pandud jne. Masin on 50cc Moriini vesijahutus mootoriga ! pm täiesti stock! Ainuke tuuning on Malossi Multivar ja mingi teine Gaasi Amort! Esijalgu plaanis kondleid korrastada ja v2limust timmida! Nädala lõpus 2kki 17.5 dellort karpa peale! Kunagi mingi teine sumps kah! Paar pilti kah!
Re: Arlese Aprilia sr50 2001 iluvigu on ikka kenasti kui nh ajab asja ikka ära tagal saab kh mingil määral lasta vaja see suurem karpa ära panna ja timmi sis peaks suht norm olema 8)
Re: Arlese Aprilia sr50 2001 17.5 dellort karpa peal nyyd! ütleme nii et see v2rk on suht porr seal! Kollektorit on l6igatud , karpa polnud kollektori ega 6hupuhasti küljes kinni, gaasi trossi kaele lõigutud jne! Aga need vead juba pm parantatud!
Re: Arlese Aprilia sr50 2001 Sai ss uus sumps sebitud ja selleks on leovince ZX! Sumpa v2limus kiita pole , aga plaanis sellega midagi ette võtta! liigub ikka sitax paremini kui sellega mis ennem all oli! Kangemaid vedrusi tahab ainult ! Mis soovitate, Keskmiseid? Masin hakkab liikuma alles mingi 15-20km/h!! Tasapisi harjutamas kah! (siin veel vana sumpa all!)
Re: Arlese Aprilia sr50 2001 Mul piaggio mootoris (50cc) on 6g rullid , Stage6 Medium survekas (enamvähem sama peaks olema vist , mis malossi punane) ja kollased sidurivedrud (Malossi) ning lippab edasi üli hästi 50-se kohta .
Re: Arlese Aprilia sr50 2001 Sai siis uued vedrud 2ra ostetud! Malossi 2000rpm ja sidurivedrud ka 2000rpm Uus----Vana Aga siduri vedrud l2hevad uuesti vahetusse sest need on liiga pikkad ja j22vad jumala plötult sinna!
Re: Arlese Aprilia sr50 2001 Masinal mingi kala sees! arvatavasti mähis! sõites tuled põesid, hakkas hujama, panin tuled kustu ss töötas! koju jõutsin siis vahetasin aku 2ra ja j2lle toimis. kenekas ei lae kah! :|
Re: Arlese Aprilia sr50 2001 Muidu pikk survekas on minarellile ja lühike piaggiole. räägitakse on neil on pikkuselt vahe märgatav aga ise pole seda järeldanud.
Re: Arlese Aprilia sr50 2001 No mul on morini mootor ,ja mul peabgi minema nii pikk! Soz aga ma ei saa aru mida sa selle postiga öelda tahad!!
Re: Arlese Aprilia sr50 2001 Arvatavasti on mähis perses, ja kenekas ka el lae! sõidab ainult siis kui aku t2is on ! mmm ma ei tea mis kokkutulekul viga oli, sest kyynal ja piip oli korras ja peale seda pole nimodi putertanud!
Re: Arlese Aprilia sr50 2001 Eile õhtul sai siis Martinkukega võrri näpitud! Saime masina tööle! 8) Viga oli mähise juhtmetes. Aga kenekas ikka ei lae! Nii kui aku juhtme maha võtad siis sureb välja kohe! :-x