Arvele võtmine!

Discussion in 'Help!' started by Yamaha15, Nov 6, 2011.

1. Yamaha15

Yamaha15 New Member

603
    1
    0
    Kas on õige jutt et järgmisest aastast enam rollerit ilma dokideta ei saa arvele võtta?

2. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    ei ole õige jutt. pooltel rolleritel pole dokumente, kas need viiakse vanarauda siis??

3. Delta

Delta New Member

245
    0
    0
    Peaaegu täiesti õige jutt nii et nuta või naera.
    Alates 1.juuli 2012 ei saa enam regristeerida dokumenditeta mopeede.

4. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    See tähendab seda et 1.juuli 2011- 1.juuli 2012 on AEG mil on võimalik vanu rollereid arvele võtta.
    Kui selle aja jooksul arvele ei võeta, siis enam ei saagi võtta ja kogu lugu.

5. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Mina olen nii aru saanud, et 1 juuli 2011 kuni 1 jaanuar 2012 saab võtta ilma dokkideta arvele aga 1 jaanuar 2012 kuni 1 juuli 2012 peab olema mingised dokumendid v.a. ostu-müügileping. Aga kas see ka kindel on seda ma nii täpselt ei tea!! Tegelikult see poleks õige, sest mõni lapib enda rollerit kokku ja pole dokke ja tahab järgmine aasta arvele võtta ja ei saagi, see ei oleks normaalne..

6. Janek

Janek New Member

30
    0
    0
    No kaua lapitakse rollerit ikka kokku ? Paned tuled külge ja viid arki, plastikuid pole vaja. Vaatavad tuled üle ja saad arvele ilusti. Ütled neile veel juurde, et paned rollerit alles kokku ja nii. Ja no terve talv + pool suve on aega selleni, mille pärast põdeda siis nii väga?

7. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Vasja leiab kuurist rolleri, paneb müüki.
    Dima ostab ära, aga ohhooo! Dokumente pole, nädal aega korda teha masin.
    :|

8. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Dokumente pole ja mul vedeleb roller garaazis ja naadril ka. Kui nüüd tahame masinaid näiteks ülejärgmine aasta maha müüa, siis ei saagi, sest pärast pole rolleriga enam midagi teha, kuna arvele võtta ei saa. Siis need rollerid on põllumasinad ainult :|

Jaga seda lehte