Privet ! Küsimus seisneb siis selles, et kui ma hakkan neda enduurot arvele võtma, siis mida seal üle vaadatakse ? Mul endal on tjuuning esi- tagu- suunatuled, millel pole E märgistusi. Kas nad kontrollivad üle, kas on ikka E märgistused vms ? Õnneks originaal tuled olemas ja ehk lägeb siis nendega, kui nad vaatavad E tähti. Siis puuduv raamilt ka birka, ja hästi õrnalt on ka näha raami peal olevat seerianumbrit vms (vana omanik üritas maha liffida :| ). Mis nad teevad, kui pole seda birkat ja värki ? jaa... kas ma pean seal masina tööle ka panema ? Üsna palju küsimusi aga jah Ette tänades, Daniito
Sai roller arvele vöetud ja mingit erilist huvi ark-i töötajal küll rolleri vastu polnud. Vaatas aind vin koodi ära ja köik. Ei oska väga aidata kas tasub sul neid asju karta.
Kui ei ole loetav v6i on puudulik siis on keeruline arvele saada v6i ei saa yldse aga surm kindel pole...
ma mõtlen seda metallist junni, mis oli raami külge kinni needitud, seda pole. aga teised numbrid on üsna loetavad.
Kuni VIN kood on, saab arvele. Seda junni pole tegelikult eriti vaja, aga oleks parem kui ise maha ei kisu. VIN koodi järgi saab ka teada mitu cc.