Arvelevõtmine

Discussion in 'Jutud' started by B2ng, Jun 24, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. B2ng

B2ng New Member

216
    0
    0
    Kui ma tahan enda rollerit arvele võtma kas mul peavad kõik jupid stock peal olema või nt võib olla sport sumpa all ?

2. meelis10

meelis10 New Member

119
    0
    0
    sa ei ole normaalne:D

3. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Kui mul ei ole rolleri dokumente alles, kuidas ma saaks siis rollerit arvele v6tta? Kas pean siis tegema mingi dokumendi, et olen selle rolleri omanik vms??

4. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    arkis pead kirjutama paberi, et kahjuks ei ole masina kohta paberied ,säilinud ,s eega kinnitan , et olen rolleri seaduslikult omandanud... plaplapla ja allkiri all .

5. mafik1

mafik1 Member

561
    0
    16
    või teed naaabrimehega ostu-müügi lepingu ja asi korras, see kh variant.

6. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    just :lol:

7. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Okei, tänud aga mis hind sellel kindlustusel v6ib olla? JA kas peale 1. juulit 2011a. tohin ringi s6ita kui mul ei ole roller registreeritud?

8. RyNtZ

RyNtZ Member

206
    0
    16
    Kas rolleri peab kaasa võtma Arki, et arvele võtta?

9. alextyrk

alextyrk Member

774
    0
    16
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

10. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    ofcs peab, autot lähed arvele võtma siis krdi sa ei ütle ju ,et auto saksas praegu näitad paberilt vinkoodi :lol:

Niiet jh aerox pöördesse ja rakvere 8)

11. mafik1

mafik1 Member

561
    0
    16
    sõber võttis täna ja kindlustas ERGOs kolmeks kuuks 12euriga ehk 4euri kuu.

12. meelis10

meelis10 New Member

119
    0
    0
    pole hullu sai täna ära tehtud.. ametnik viskas pilgu peale ja oligi kõik

13. xLx

xLx New Member

23
    0
    0
    Mulle öeldi ARK'is, et peale 1-st juulit on aega 1 aasta arvele võtta. Küsisin, et kas võin siis edasi sõita nii, et arvel ei ole ja öeldi, et võib küll. 11 kuud tiksun niisama ja viimasel kuul hakkan seda asja ajama. Enne küll mitte :).

14. XcPwNeD

XcPwNeD Member

218
    0
    16
    Pandi pill ka käima jne? Räägi lähemalt :lol:

15. janz50

janz50 New Member

78
    0
    0
    tere,kas keegi oskab ka öelda seda,et kas välimus peab totaalselt korras olema,mõndasi iluvigu ikka leidub?:D

16. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    kondlid küljes on suunad esit taga ja stopptuli ok, siis ei peaks kedagi kottima need kriimud

17. janz50

janz50 New Member

78
    0
    0
    phm jah,tuled kõik korras aga tagumine ots suht ära teibitud jne

18. meelis10

meelis10 New Member

119
    0
    0
    ei lükkasin masina angaari, hr. ametnik käis taskulambiga tiiru üle, võttis olemas olevad paberid ja kadus oma kuuti. mingi aja pärast tuli tagasi, minu poolt antud O/M lepinguga ja sinna peale oli kirjutatud midagi hariliku pliiatsiga: akt XXXXXXX. Ei pannud ta käima, ei kontrollind pidureid, tulesid ja lõtke. seejärel arki sisse jrk number pihku ja siis kannatused algasid.... ootesaalis sitax raffast ja palavus:D lõpuks sain letti ja siis ma uurisin tädi käest, kas alates tänasest tohin sõita ... siis ta ütles, et te poisid olete lõhkise küna ees... Masin ei pea arvel olema, aga peab olema kehtiv liikluskindlustuse poliis:D aga kindlustada ei saa masinat, mis pole registris arvel:S nii ma siis tegingi ennast mõne euro võrra vaesemaks ja roller sai arvele põlva maakonda, kuna mul sissekirjutus seal ja seetõttu on ka kindlustus odavam... ei ole midagi hullu, minge järjekorda ja tehke asi ära, saate vaevast lahti
    tervitades Meelis

19. mar10

mar10 New Member

699
    0
    0
    Et kas siis võin täiesti stock rolleriga sinna minna, millel ainult piirajad maas ning saan läbi? Küsimus on selles, et kas pean registreerima aja ka enne ära?

20. meelis10

meelis10 New Member

119
    0
    0
    lähed ARK`i ajad oma võrri tehnilise järelvalve või kuidas iganes seda töökoda nimetatakse sõiduautode reas ukse taha, seal lükkad oma võrri sisse (või sõidad)kuidas ise tahad. seal tuleb omu vaatab võrri üle. Egas sa ei pea kaagutama kui munas kana et sul piirajad välja võetud:D onu kontrollib, kas ikka on tegemist antud masinaga, mille OM leping või muu paber sul olemas on. siis läheb onu mingiks ajaks oma kabinetti, sina jääd sinna ootama kui vaene õnnetu:D siis tuleb tagasi, annab paberid sulle tagasi ja sina sead sammud kontori poole. Muidugi ennem lükad võrri kh töökojast välja (või sõidad):D kontoris on elav järjekord. seal võtad selle sinise blanketi ja täidad ära. siis võtad järjekorra numbri (registritoimingud vms) alt. Ja siis ametnik tipib andmed arvutisse ja kui asi ok siis saad paberid ja oma eriti värdjalt rohelise numbrimärgi kätte. seejärel lääd teed nurgataga kindlustusbüros liikluskindlustuse kh ära ja ongi nagu kõik. ja rohkem ma sama juttu ümber kirjutada ei viitsi

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte