Küsimus siis selline, et kui mul rolleril raaminumber ja dokumendid puuduvad,kas siis ei olegi pm võimalik arvele saada? Sest raami otsisin endaarust läbi, mingit numbrit ma sealt ei leidnud. rohkem ei oska kuskilt mujalt ka nagu otsida. masinaks on 1995. arilia sr 50
aga oskab keegi öelda kus ja milline see väljanäeb, et kas on lihtsalt mingi kleebis või on raamisisse prssitud ja kus see asuda võiks. Ja kuskilt ma olen mingit sellist värki ka kuulnud et kui ei ole et siis kleebitakse lihtsalt mingi number vms raamipeale. aga ma ei tea kui õige see jutt on.
http://www.upload.ee/image/2517541/P7160191.JPG igaks juhuks masinast pilt ka, siis saab paremini aru millega tegu
Raamipeale ei kleebita sul midagi,kui ongi ss sellega arvele ei võeta.Tavaliselt on ees põlvede juures aken,kui selle lahti võtad,ss näed sissepressitud numbrit.Mõnedel on kuskil taga number.Number peab nii näha olema,et ARK-is ei pea rollut juppideks võtma.
okei, vist leidsin murele lahenduse, sadula luku all oli mingi kood, aprilia oli sisse toksitud ja siis all oli 2 suurt tähte, siis peale seda tuli vist * ja siis tulid numbrid ja tähed edasi vist. ma arvan et see oli see.
Kui õige pildi panid, pole see küll mingi aprilia Ei aga apriliatel kõikidel jalgees väike paneel, mille saab kergelt eemaldada ning all on vin-kood. Pildipeal on mingi kuradi honda dio.
Diol ei ole nii suured esisuunaklaasid, muidu sellistel riistapuudel on tavaliselt vasaku jala all vin-kood. See on üldiselt 17 kohta, mõnel juhul vähem. Kui sa leidsid oletava vin-koodi võid selle siia lüüa, ehk mõni targem oskab vastata kas see võib vin-kood olla.
Kui see on aprilia sr, on mu aerox helikopter. Vinkood see ka ei ole, vin kood on kas 17 kohaline, või harva on ka kohata võimalik lühemat, kus on sidekriips sees.
no igastahes aprilia see on. üks küsimus veel, et kas need tärnid lähevad ka arvesse või mitte?, sessuhtes et alumisel real on ka paar numbrit, ja kui neid ka lugeda ja tärne ka arvestada siis tuleb 17 kohta. hiljem kui digika aku täis saab siis panen pildi ka.
Opa, ongi see asi aprilia, kuid kaugel SR seeriast. Nimelt on asi Aprilia Amico 50 GC Raaminumber peaks ikkagi jalgees olema sisse pressitud, ning jalge all peaks kusagil olema metallplaat neetidega kinni.
Zone jutt täitsa õige. Kui sul selline asi raamil on, siis mine rahus argionu juurde, arvele sa selle saad, omaette asi kaua sa seal passima pead. Arvatvasti on vin siis nende tärnide vahel olev kood. Nagu näha siis nr kahte ja viimast tärni ei ole väga hästi aru saada.
jalge eest ma ei leidnud küll midagi ja jalgealt ka mitte, ainuke koht oligi see seal taga ja ma pärast avastasin et tagatulede kohal asuv plastik ei käigi millegagi kinni, ehk siis saab selle plastiku ära võtta kui numbrit näha tahad. Aga pm peaks saama selle numbri järgi arvele võtta, millest ma pildi panin?