Tere, oleks siis selline küsimus, et kas arvelevõtmisel peavad olema rolleri dokumendid ka ? Kui jaa siis mis asjad peaksid kindlasti rolleril korras olema? Aitäh.
Enne 1.juulit saad arvele võtta ilma dokumentideta,aga tuleb kirjutada seletuskiri kust ja kellelt sa selle rolleri said .Tõõtama peaks tuled,gondlid küljes,peeglid küljes jne
Tegelikkuses PEAB töötama ja küljes olema kõik see, mis oli küljes ja töötas ka tehaseväravast väljununa. Kui palju seda praktikas ARK-i ülevaataja kontrollib on iseasi. Parem karta, kui kahetseda.
Just sai käidud ja olema peab vasak peegel,tuled,tagaistuja kinnihoidmiskoht(kui on kahekohaline roller,enamus on).Põhimõtteliselt poleks tagaistuja kinnihoidmis huinjaad olnud ,poleks läbi lasknud.
Ära seleta, kui midagi ei tea. ARK-i töötaja ei teinud ju midagi valesti. Rihm või käepide puudus ja arvele läkski ühekohalisena. Ja omanikult ei olnud selle vastu ka midagi nagu ma aru sain, muidu oleks ju selle rihma või käepideme külge otsinud. Millest sa aru ei saa?
+1 8) sorry kui ma kellegil si*a keema ajasin...... lihtsat asi oli nii,et arkitegelane vaatas mu võrri üle,ja ütles,et meil on väike probleem..... mul olid kohe silmad punnis ja küsisin kiirelt,et milles asi ..... arki kunde ütles,et see masin ei lähe kahekohalise alla kuna puudub käeraud..... ma küsisin,et mis nüüd saab ? ??...arkikunde vastas,et pole hullu,et masin läheb lihtsalt ühekohalise alla ...... kui tegime vajalikud mõõdud ära ja läksime arkihoonesse tagasi ,ss minult küsiti,et kas mul oleks väga vaja see masin saada kahekohaliseks.Ma vastasin,et mul on täiesti 1kõik .Peale selle hakkas arki kunde kohe dokumente tegema .võttis netist paberitesse mingid suvamõõdud ja kaalu ning küsis minult,et kas teil on mootor 2KW võimsusega,ma vastasin ,et ja on küll.Peale selle ütles ta,et siis pole arvele võtuga mingeid probleeme . NB: minul läks arvele võtt ainult 10 minutid (ma tean,et nii kui nii tuleb peale seda kirjutatud posti jälle suur vaidlus jotti või näiteks kasvõi ZOnega ,aga mul 1kõik,ma rääkisin lihtsalt nii kuidas läks minul arkis)
Võib jopata jah et arki töötaja ei näe selles probleemi ja muudab asja paberil ühekohalisekss aga väga vabalt võib mõnes teises arkis sellega probleeme ka tekkida.
mhm,seda küll.ARKi töötajad rääkisid veel omavahel,et ehk sellist tüüpi roller nagu mul ongi tehase poolt ühekohaline
Miks peaks tekkima probleeme On võimalus ju võtta kahekohalise asemel arvele ühekohalisega. Kus sa siin probleemi näed?
No päris lampi ei saa ka seda väita.Ja kui sa oled võtnud ühekohaliseks ja ment võtab vahele kui keegi istub taga,siis võib ka ju probleeme tekkida.
Oi jah, kas sulle ei jõua kohale? Kui on arvel ühekohalisena ja sina võtad naabri kalle "sabale", siis oled ju ise süüdi, mitte ARK-i töötaja.
no ma räägingi seda et ei ole mõtet ka võtta ühekohalisena kui sa just kedagi ei plaani kunagi vedada.