See on endal ka arvutis, mängisin kusagil 5 minutit ja juba oli kopp ees, sest ebareaalne tundus redline kõrval.
Juiced. Kõige reaalsem automäng mida mängind olen. Torreniga saadaval. Tuunid-Sõidad-Parandad Mitte naq NFS MW, et lähen oma Ultimate tehtud Porche Carrera S-iga suurde kurvi(tagavedu on) ja ei tee spinni ega midagi, vaid laseb mingi 160 mph sealt läbi - see ple norm. Juiced-is ikka gaas põhjas kurvis ei sõida, ja üldse realistlikum - autod lähevad katki jne...
street legal redline on täpselt samal põhimõtel ehitatud, saada peaaegu kõiki juppe tuunida ja vahetada.
Mis street legalist juttu on kas redline ? aga vahet ple sest mõlemad on enam vähem üks aga kui on sul tavalis street legalit siis pane kuhugile üles
nojaa... ok. seda ma tean aga mul on see redline mingi imelik asi on ka selles et see on ise tehtud originaalist piraat
Ossa issand kui mu IT mehest isa kazaad näeb ta saadab mu pikalt Ja teiseks ma ei viitsi oma arvutile 1. aasta jooksul 7 formaatit teha kahjuks on see nii Ja E mule on ka sarnane VIIRUSTE hallikas
kardan et see suht tõsi, ja mina teen aastas ikka paar korda formatit, ega se mugav ei ole, aga nuh, saab hakkama
Minul windows peal kaks aastat ja null formaati kazaa ka pidevalt tõmbab! viiruseid ei tule sisse kui selleks on vastavad programmid! Sorry aga sa soovita oma isele head viiruse tõrjet ja ei tule sulle keegi kazaast kallale.
kui sa ikka valesid asju tõmbad siis alati ei saa viiruse tõrje hakkama Valesi asju selles mõttes oletame et nimi on NFS MW aga tegelikult on mingi ------ viirus ja 4 GB suur
Siis viiruse tõrje ütleb seda kohe kui on viirus kasuta NOD32 ja saad neid võlusi tundma! Jäägem teemasse, tahate viirustest arutada, tehke uus teema!