arvutile xp driverid

Discussion in 'Infotehnoloogia' started by eku07, Nov 14, 2008.

1. eku07

eku07 Member

71
    0
    6
    Kas keegi teab kust saaks selliseid video drivereid xple kuna Vista kehva siis tahaks panna xp videokaardi nimi on Ati Mobility Radeon Hd 3400 ja siis veel heli driverid aga helikaarte oleks nagu 4 esimene nimi Spakers (realtek High Definition Audio) 2 helikaart on Digital Output Device (HDMI) (3-high definition audio) kolmas on Realtek Digital Output (Realtek High Definition) ja 4 Digital Output Device (HDMI) (2-High Definition) Ja proze on AMD Athlon(tm) X2 Dual-Core QL-60 1.90 Ghz rRam 4gb kõvaketas 320gb ja arvutiga seonduvat infi veel siin: http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/notebooks/amilo_pa_3553.html Aitäh! :wink:

2. dizzy^^.

dizzy^^. New Member

73
    0
    0
    ma usun et leiad need driverid tootja lehelt.!
    >http://www.amd.com/us-en/
    jne
    GL! :D

3. eku07

eku07 Member

71
    0
    6
    Tänan! proze ja video driverid leidsin nüüd tahaks veel heli drivereid ka aga tal mingi eriline helikaart.
    ...
    praegu helidriverite nimi on ALC888
    ...
    leidsin just ka helidriverid nüüd varsti teen windowsi vahetuse eks näeb kas kõik töötab laitmatult.

4. eku07

eku07 Member

71
    0
    6
    Aga wlan driverid on ikka puudu :( Ei usu et neid kuskilt leiab aga ehk leiab keegi mulle mina küll ei leidnud kuskilt aga ma otsin veel äkki leian ikka midagi.

5. dizzy^^.

dizzy^^. New Member

73
    0
    0
    rohkem infot?..

6. eku07

eku07 Member

71
    0
    6
    ei oska selle kohta infi otsida. :oops:

7. dizzy^^.

dizzy^^. New Member

73
    0
    0
    siis ei oska aidata ka. sry :roll:

8. eku07

eku07 Member

71
    0
    6
    Olen otsinud aga neid ma ei leia kuskilt. :-x

9. mullikas

mullikas New Member

0
    0
    0
    Kas siis sealtsamast siemensi lehelt Support-i kaudu ei saa drivereid uuendada või? Minuarust iga läppari tootja seda võimaldab.

10. dizzy^^.

dizzy^^. New Member

73
    0
    0

Jaga seda lehte