Sain hiljuti omale atm piti masin eelmine aasta ostetud viimaste 125-te seast . Masinale peale pandud universal lenks ,morin gaas , tuuning süüde . Töötab ilusti aint välimuses mõned vead jms vahetust tahax sadul kuna natuke pehme ja kinnitused puruks.Peal hea mustriga kyoto rehvid ka, pildid
Nii, täna toppisin mingid kleepsud kah külge siis,kiskusin taga porikalt kleepsu maha ja mis ma avastasin,et porikal muljumisjäljed :? aga elab üle mõned pildid ka siis:
nii,masinal mingi jama käima ei lähe säde on olemas nagu aga ei luba ka :| aga täna sain gondlid ja panin külge pildid:
ee tänud,õhufilter puhastatud küünal ka tutikas aga karpat pole puhastanud jah ex peab vaatama siis :wink:
puhastasin karpa ära aga see oli täiesti puhas ka.eks homme vaatab panen külge ,et mis teeb :| Mis arvate kas peaks välimuses midagi veel sinise vms vastu ära vahetama võib kärab nii ka :roll:
jess töötab panin küünlaaugust nats bena sisse ja läks ja selle puhul tegin jälle pilte just tegin ka väikese hoolduse vahetasin õli ja õlitasin ketti :wink:
Täna sain siis endale led auto lisapiduri tule 14led-iga aga tahab12v :? tuuningsüüde peal voolu võtta ei saa niiet teen asja patakate pealt aga töötab küll nii ilusti sain proovida ka kui ilusti küljes ja töötab siis pildid ka :wink:
Sellisel aparaadil on välimust parandada täiesti mõttetu. Sõida kuis on, parem osta performants juppe värvide asemel. Sellised 125ccm teevad ikka hullu sõitu. Sõbra omaga käisime suvel raja peal sõitmas, hüpata oli sellega hea
mm mulle välimus ka veits oluline ikka ja mõtlesin et mul usd esiamordid musta värvi ühed kodus olemas ka et paneks külge vms :? aga nomh ei tea weel igatahes tagatuli küljes ja töötab varsti pildid kaa :wink: