ATMracing / Yamaha YZ80

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by ATMracing, Aug 25, 2009.

1. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    Sain siis väikse diiliga omel yz80-ne tehniliselt heas korras kuid välimuselt on üsna räsitud ja gondlid on mega sitasti värvitud,lähiajal värvib vb üle ka.Peal on uus kolb, rõngad, laagrid, tihendid, käiguvahetusvõll, käiguvahetus link,kepsukomplekt, hammasrattad ning kett. kolb on pro-x oma ja kett on D.I.D :D
    veidi infot
    80cc 2t 18kw (24hp)vesijahutus
    6käikku
    bensupaak 5l
    trummel pidurid .
    aastaks on 1988
    pilte ka need vanad ainult uuemad hiljem

2. s6r

s6r Member

126
    0
    16
    Pikka aega oli 8aga müügis,paljuga sa said ta?(huvitav teada,omalgi sama aastakäigu masin müügil)

3. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    ei ostnud,vahetasin ja sain peale.mingiaeg panen sportpüti peale (kodus vedeleb:D) ja lenksu koos grippide ja siduriheebliga

4. janno123

janno123 New Member

459
    0
    0
    Igati hea mootoriga pilli oled saanud endale.
    Sihukse aasta käiguga, raam ei hakka ära väsima?

5. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    raam on täitsa ok:D amordid isegi ka ainult esimesed ajavad väheke õli välja

6. s6r

s6r Member

126
    0
    16
    Sportpütt sellele masinale? Kust said?
    Btw,ise tehtud ja mõne teise masina oma teeb asja hullemaks kui originaal.
    Amordid ei ole kaugeltki ok,kui nad õli lekivad

7. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    pütt on 2t mingi sportpütt ja toru läbimõõt on isegi sama niiet ei usu et hullemaks teeb,no selle aasta kohta on amordid isegi heas seisus aga endega võtab ette midagi.Masin muidu liigub väga hästi iga käigug suurtemate pööretega peab vaatama et ise peale jääb pmst saab 6käiguga ka tagarattasse gaasist

8. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    Ehk kellelgi on mõtteid kuidas tuled saaks selle masina peal tööle?kodus on gondeltuli ja tagu led tuli ning sobivad hästi ja väga tahaks peale saada neid ja tööle:D

9. s6r

s6r Member

126
    0
    16
    Tra hakkab pihta....
    Bikeris on ülepäeva selliseid teemasi...Nahui sa krossi tsikli sebisid kui tulesi vaja.
    1.Öösel on öörahu.
    2.Krossi sõites ei ole tulest abi,sest tuli näitab sinna kuhu esiots(tihti lihtsalt õhku või liiga kaugele/lähedale ja valgustab liiga vähe.)
    3.Kui mente proovid üle lasta,siis palju õnne sulle....
    Ja vastus su küsimusele:
    Teine pool tuleb järgi ühendada,siis saab ka tule külge panna...
    Kuidas seda teha,aruta oma isaga,mina sulle seda õpetama ei hakka ja vaevalt keegi teinegi seda teha viitsib,sest antud tegevus on täielik nonsense...

10. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    See on nagu täiiega sinu asi ju mida mina oma tsikliga teen,õõsel rikun kitsede,hiirte ja oravate öörahu siis jah?? tore tore

11. s6r

s6r Member

126
    0
    16
    Arvad,et oled Maugli ja elad suures laias metsas üksi?
    Mähi parem oma dusla ära...

12. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    ole parem vait ja kui midagi ei meeldi hoia eemale,igatahes täna vahetasin lenksu,gripid ja siduriheebli ära.Lenks oli kõver,siduriheebel samuti ning gripid olid jubedad ja kodus olid teised olemas.Käekaitsmed sai ka külge pandud ningi lenksupadi.sai siis proovitud lihtsalt gondeltuld ette minuarust sobib hästi aga jah kuidas tööle saada:D,esiporikas läheb ka vahetusse kuna on veidi puruks ning labane.
    mingeid pilte

13. JankaR

JankaR New Member

347
    0
    0
    mul ühel väiksel sõbral isegi selline isend :p
    Tal mingi Leovince S sumpa all :D
    aga kuhu aku paned kui tuled paned?

14. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    see tuli oli prooviks lihtsalt aga ma väga tahan külge pana kui kuidagi geneka pealt tööle saab ehk keegi oskab öelda ehks saab mingit süüteplaati millel on lisamähis tulede jaoks vms?tänud abi eest kes abiks:D

15. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    Sai siis masin ülevarvitud ja sportpüti alla pandud värvisin matt mustaks ja mettallik punaseks :D

(piltidelt tundub punane tumedam)

16. Daniel

Daniel New Member

953
    0
    0
    Värvides istet ikka peale ei jätaks ja see esitule teema on suur BS, krossikal on tuled väga mõttetud, tänaval nkn sellega liikuda ei või. Ja sitt vahetus oli, ma ütleks, sinu asemel oleks ma DT125 alles jätnud, aga eks ise tead. ;)

17. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    gondlid olid maas värvimise aeg ning sadulale tuleb uues nahk,sina tead ka vägahästi mis diili mina tegin jah?minuarust oli diil hea sina eitea nagunii mis diili me tegime niiet hoia oma armas suuke vakka!

18. RolleriKaspar

RolleriKaspar New Member

528
    0
    0
    Mina sain dt omale ja mina olen vahetusega ikka vägarahul, saaks nüüd sõitma kah selle asja siis oleks üüberhää.

19. CBIH

CBIH Bännitud Bännitud

771
    0
    0
    minuarust said sa üle, mis mõttega need tuled dtlt maha kakkusid?

20. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    ei või tulesi maha võtta w?nii diil jäi lihtsalt ja pole vaja teil hädaldaga kellele midagi ei meeldi eks

Jaga seda lehte