ATMracing'u Italjet Formula 70

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by ATMracing, Juuli 7, 2010.

1. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    Terv,sai vahepeal runner vahetud formula vastu,aastaarvu ma eitea täpselt,aga AC mudel,peaks 2000a ringi jääma, vajab iluravi(tagumine gondel juba pritsitud),mootor on täitsa hea aga karpa vaja suurema vastu vahetada(olemas) mootoriblokk ja silindri väljalaset porditud.
    Mootor Morin horisontaal
    Silindrikit Airsal 70 sport alu
    Väntvõll stock
    Karburaator mikuni 16mm
    summuti Arrow racing pro
    variaator stock
    Ülekanne Malossi primaarne
    Survevedru punane malossi
    Sidurivedrud Valged(vahetusse kollaste vastu mingiaeg)

välimuselt nagu midagi polegi tuuningut,kõik gondlid olemas ja lähevad varsti peale,
    mingeid pilte ka

2. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16
    Lahe et neid masinaid veel liigub. Edu.

3. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    Edu tarvis:) keegi oskab soovitada mingit head setti? hetkel suht jama ikka,mingeid normaalseid vedrusi jne.

4. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    võta x5 parem

5. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    See mul pühapäeva sõiduks:)

6. Rannu

Rannu New Member

579
    0
    0
    Kena numbrimärk enduurokal :lol: :lol: :lol: :lol:

7. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    See sm muidu,selelkohta teema ka,siin võiks ikka taburetist rääkida:)

8. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    Vahepeal 22mm karpa peale pandud ja timmitud,siinkohal tänud MartLMHK-le
    hetkel 110 düüs,
    mingipäev sai tellitud dh puks,amordikõrgendus,kollane survekas,5g rullid ja kasutajalt swop3 tulemas rohelised sidurivedrud
    EDIT: jupid käes, ühe amordikõrgenduse asemel sain hoopis 2 :lol: täna sai tellitud veel 100ne ja 105ne düüs:)

9. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    Pakkuge mulle mingit normaalset DH-d nüüd,mida madalam seda parem:) võin vastu anda nö "krossilenksu" renthali,mis on laiem jne,mõnele sobib:)

10. Rannu

Rannu New Member

579
    0
    0
    Normalane, 2 kõrgenust :D:D

11. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    2 kõrgendust sain jah,
    Leitsin siis ühe ilusa dh ka millist tahaks
    pm oleks müõügis vms siis ostaks ära kohe,camexi lehekülg ka maas hetkel,keegi teab kus saaks kiirelt tellida või kui kellegil siis öelge:)

12. Rannu

Rannu New Member

579
    0
    0
    Mulgimotost :)

13. xox

xox Member

361
    0
    16
    fake carbon :D osta bcd oma need real carbon kallimad ka aga no välja näevad ka ülichillid

14. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    Mulgimotost netis ka tellida saab ültse?mina seal ei leidnud sellist kohta... :roll:
    EDIT: Arvatavasti saan kasutaja ConversE -lt DH kui kokkuleppele saame :)

15. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    wtf mida sa ajad ???
    real carbon?mõtled nagu päris carbon vist v?
    seljuhul looda edasi. :lol:

16. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    Asjalood selllised, karpas 100ne düüs,natuke suur on,pole päris õige, hebo variaator ei sobinud mulle,seega otsin midagi uuut, eitea veel kas multivari või speed controli.Punane survekas sai ka eile alla,nüüd ikka parem,Tänud siis Martlmhk-le jälle!
    Keegi oskab öelda kus saaks kiiremas korras variaatorit? speed control oleks eelistatud.

17. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    äratan teema taas ellu, umbes aastake on ta seisnud lihtsalt garaasis, nüüd sai hakatud ideid koguma ja mõtlema mis temaga edasi teha, siiski tuleb liikuma panna kui r läinud. mootor on praegu laiali, plaan selline et võimaluse korral peale panna piaggio s6 vforce3 red valve, mis peaks vinge efekti andma, kindlasti vaja ka suuremat karpat selleks, aga kuna mul morini jaoks sobivat tõmmitsat pole.siiis blokipooli lahutada ei saa et uurida kas on võimalik see ültse.eile sai siis kuskilt alustatud ja kiige ära fikseeritud, enne käis see nõmedalt,nüüd siis paigal, ning sai otsitud pikem amort mis alla läheb hiljem. pakkuge mulle korralikku 12 tollist rehvi, laius võiks olla 130, suuremat karpat odavalt, morinile mingit sport varikat, ja vb kellegil sport silkut müüa?

18. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    nii taaskord uuendan, plaanid muutunud, peale läheb gtr-i blokk,juhtmestik.
    mõningad jupid mootori jaoks on juba olemas ka: mhr racing,team2,phbg21 karb jne
    jääb siis masin talve projeks, vaja on veel tagavelge, variot, ja palju pisemat kraami, hetkel on juhtmestik juba pm raamipeal, vaja on mootor alla sobitada ja tegutseda.

19. carl1452

carl1452 Active Member

1,066
    0
    36
    ei ole küll teemasse aga kas te ei tahaks morini blokki ära müüa kui teil endal teine olemas.edaspidine ps kui müügisoovi.

Jaga seda lehte