otsustasin ka teema teha oma rollist ostatud sai ta siis 16 juuli 2009 pärnust ls oli ostes mingi 3500km ja vigu ei olnudgi peal on yasuni R sportsumps ja piirajad ka maas muu stock hetkel on tipp sõbra roxi spido järgi 100km/h plaanidest siis niipalju et lähipäevadel peaks töörahad kätte saama siis tellimisse angel eyes esituled, lexusstyle tagatuled koos suundadega, undertail, amordikõrgendus ja millalgi hiljem vb DH koos kosoga ja rollerist ka mõned pildid siis: 13.05.2010 mootoris: silinder: stage6 sport pro 70cc karpa: dellorto 17.5 summuti: yasuni R variaator: malossi multivar sidur: stage6 torque control rullid: 4.0g survekas: malossi punane sidurivedrud: sinised õhufilter: malossi E5 kinnine koonus düüs: 105 välimus: undertail kroom tagatuled amordikõrgendus
Re: Audikas Aprilia Sr 50 STREET 07 Ohoh seda roxi olen näinud turil lillelaad tüitsa mõnus hääl oli jne
Re: Audikas Aprilia Sr 50 STREET 07 Väga kena roll on, olen sõitnud ka ja ei oska nagu midagi halba öelda.(Ohoo mu rox ka pildile jäänd.)
Re: Audikas Aprilia Sr 50 STREET 07 kena , telli undertail ja tagatuled ära siis veel ilusam seting pane selline standard õhufiltriga : 5,7g rullid kollased sidurivedrud 80 düüs survekas jäta stokk , see vähe sõitnud sul koonuse paned siis paned 85-92 düüsi segukruvi jäta algul üldse rahule , kui näed et tühikäiku jms pole siis reguleeri tühikäigu kruvi. ja piaggiole polegi minuteada punaseid vedrusi , ise otsisin ka ja igalpool öeldi et pole punaseid
Re: Audikas Aprilia Sr 50 STREET 07 nii töörahad käes aga kahjuks attackis polnud laos tagatulesi :-x :-x :-x :-x :-x siis loobusin hetkel ka underist kuna poleks suunakaid ja tellimisse läksid siis esituled ja kinnine e5 (kroom topsikuga)
Re: Audikas Aprilia Sr 50 STREET 07 need kõllid ju 240w kust kavatsed sellise võimendi saada mis ära võimendab? vb ma eksin ka aga mai leidnud ühtkegi alla 1000eek maksvat võimu mis võimendaks 240w:S
Re: Audikas Aprilia Sr 50 STREET 07 tellisin ära asjad nüüd vaja jälle töörahasid oodata sest pank tühi pmst :-x
Re: Audikas Aprilia Sr 50 STREET 07 up kõik asjad on peal mis kätte on saadud hetke list mis tehtud on siis: variaator: malossi multivar 2000 sidur: stage6 torque control siniste vedrudega rullid: 4g esituli: double optic summuti: yasuni r õhufilter: stock düüs: 85 ühikut karpa on paigast ära nüüd sest vahepeal oli koonukas, aga kui stock õhuka ja väiksema düüsi panin siis nüüd on timmist ära ja külmadega pole saanud segu paika panna
Re: Audikas Aprilia Sr 50 STREET 07 teema soiku vajunud, nüüd siis uuendan. Vahepeal olen ära tellinud ja täna sain just kätte ssp amordikõrgenduse, lexus tagatuled suundadega ning undertaili, õhtupoole või homme panen arvatavasti peale siis ka pilte veel. praegu liiguvad mõtted ka 70cc poole. Kevade poole vaatab kuidas rahadega on, kui on ok siis tellin vast stage6 sport pro
Re: Audikas Aprilia Sr 50 STREET 07 suvel nähtud, kena ja korralik asi koonusega tega yli mõnusat häält yasuniga. undertail samuti kena ja loodan ,et seda stock värvilahendust ära ei riku
Re: Audikas Aprilia Sr 50 STREET 07 milliseid sa mõtled? viimane tellimus tagatulede, undertaili, kõrgenduse ja võtmehoidjaga läksid 1800.- koos eestisisese postiga palju kokku on läinud ma täpselt öelda ei oska, mingi paar kilo ikka kui mingit hullemat kukkumist ei tule (ptüi, ptüi, ptüi) siis üle küll värvima ei hakka jh. tänud