Re: AutoForum'i Aprilia DITECH Terve album asub siin http://gallery.autoforum.ee/thumbnails.php?album=66
Re: AutoForum'i Aprilia DITECH Edu masinaga. Miks karburaatoriks ümber ei tee? Või teeb küttekulu rahakotile haiget? :lol: :roll: 8)
Re: AutoForum'i Aprilia DITECH Tundub asjalik projekt. Loodame,et saad mure vabalt kulgeda selle masinaga.
Re: AutoForum'i Aprilia DITECH Ikka! Teine Aprilia DITECH ootab oma karburaator. (mul on 2 tk.) Aga ennem tahan ilusti värvida plastik ja paigaldada MALOSSI SPORT 70CC. Loodan, et Plastik sai järgmisel reedel.
Re: AutoForum'i Aprilia DITECH mootori blok ja cilinder- mingi spetsiaalne termovärv raam ja plastik- tavaline auto värv+ lakk (40.-/liter)
Re: AutoForum'i Aprilia DITECH mootor on oma kohal homme proovin teha esimene start aga see on stock 50cc motor need veljed lähevad teisele (70cc) rollerile aga oli huvitav ja mina proovisin paigaldada
Re: AutoForum'i Aprilia DITECH juhtmestikuga edu! muidu progress on hea, klapisüsteemi mõtet saab keegi seletada? saan aru, et klapid lähevad rohkem lahti jnejne, aga kas see on ainuke asi?
Re: AutoForum'i Aprilia DITECH 1. ilma piiraja klapp rohkem läheb lahti 2. liivapaberi lihvimine annab parim kontakt
Re: AutoForum'i Aprilia DITECH Algul ei osanud kohe arvata mis saab, aga hetkel tundub küll, et tuleb sigakorralik projekt! 8)
Re: AutoForum'i Aprilia DITECH edu see mootor ei ole odav asi kõik juppid maksavad korralikult :roll: