Kuna Piaggio NRG on jälle tuksis, siis liigun sellise rolleriga. Välimuselt on roller suhteliselt jube (palju kriime), aga täidab oma eesmärki - sõidab. Mootori koha pealt on kõik stock, ainult piirajad on maha võetud. Läbisõitu on kohe kohe 10000. Kiirendus ja tippkiirus (83) on päris hea minu arvates. Välimuselt on roller selline kuna vend suutis sellega joobes peaga avarii teha ... Igastahes üks vana pilt ka ( piltide tegemise ajal oli roller korras :=) ) : Mingi aeg teeb uuemad pildid.
Re: Barky, Aprilia SR50 Street, 2007 Päris ränk püss on. Sitaks sõitnud sellega. Nrg-l parem edasiminek veits, aga ega aprilial ka midagi viga pole.
Re: Barky, Aprilia SR50 Street, 2007 Täna päeval saigi 10000 täis sõidetud Nagu näha, siis rolleri gondlid pole just parimas seisukorras, aga jah. Sõidab, ning see on peamine :=) Muidu jmh, Piaggio jälle kottis nagu enne kirjutasin. See mingi viimase 600km jooksul vist 2x kotti jooksnud .>, 1 korra ei jõudnud isegi sissesõitu lõppetada nii, et jah .. nii palju sellest Piaggio kvalikteedist (kuigi APl ja Piaggiol vist sama mootor)
Re: Barky, Aprilia SR50 Street, 2007 Täna juhtus väike õnnetus : Rolleri seisis, mootor töötas, üks sõber pani lampi gaasi vms ja roller läks nokk üleval peaaegu vastu puud ( see puu üleval postis kolmandal pildil, rolleri ees asub.) , õnnelik õnnetus tbh kuna roller jäi terveks (natukene liimimist.) ja vedas ka sellega, et kõrval seisva rolleri vastu ei kukkunud vms. Mm, muidu selle kolmnurga sealt tagant võtsin ära.
Re: Barky, Aprilia SR50 Street, 2007 Tervist, mingeid erilisi uuendusi pole toimunud. Panin need tagatuled külge. Tellisin kohilapoy kaudu järgmised asjad : Suunatuled Peeglid Gripid Võtmehoidja 2 kleepsu
Re: Barky, Aprilia SR50 Street, 2007 Kus sa ~4500 välja võlud gondlite jaoks ? Ise ostaks kuskilt heas korras , vb värv maas jms , teeks korda , värviks üle. Aga edu masinaga.
Re: Barky, Aprilia SR50 Street, 2007 Heh, nii palju ka ei lähe .. mingi 3,3k. Arutan vanematega seda siis kui teised juppid käes (peaksid lähiajal saabuma).
Re: Barky, Aprilia SR50 Street, 2007 ma ostaks kondlite asemel juba teisele masinale silku kiti aga kui jälle kotti jookseb siis jama jah. Edu siis.
Re: Barky, Aprilia SR50 Street, 2007 Uued peeglid küll ilusad pole :| Gondlid kui uued tellid ,kas siis jalgade gondlit ei saagi? Piltidel ma seda ei näinud..
Re: Barky, Aprilia SR50 Street, 2007 Nja, suured plaanid, aga tegusi mitte Täna maksin Reverse eest ära, Easypartsist tuleb. Eile tuli harkjalg ära, seega "parkimisega" raskused. Rolleri juures midagi erilist muutunud ei ole, ls mingi 13k tiksunud.
Re: Barky, Aprilia SR50 Street, 2007 ei gondlid ikka väga hullus seisus, seda vist ei paranda enam miski. müü mulle maha!
Re: Barky, Aprilia SR50 Street, 2007 Ei, gondlitega ikka ilusam kui ilma. Homme tellib Multivari ära, ostetud on ka 85 düüs ja 4,7g rullid. Sumps saabub ka loodetavasti järgmine nädal. Rohkem uuendusi plaanis teha ei ole, vb ostab akukaane kunagi
Re: Barky, Aprilia SR50 Street, 2007 Topeltpost. Sumps käes : (paremal), multivar on ka käes, aga ei viitsi pilti teha. See "hooaeg" veel alla vist ei pane kumbagi, sest lähiajal teeb selleks aastaks lõpparve
Re: Barky, Aprilia SR50 Street, 2007 Ma usun , et ta tellis kellegilt rk kaudu( Kui ma ei eksi , siis freezeri kaudu) , seega seal kogu tellimuse kupatus