Sai siis uus projekt ette võetud. Aerox oli mul viimased päevad müügis ja sain isegi aru, et hind on debiilselt madal ja sellest müügist ei tule midagi välja, sest masin iseenesest hea, aga enamus suruvad oma 300-400€ Aeroxitega peale. See selleks, lammutasin siis Aeroxi juppideks ja hakkasin Diegoga rääkima, pakkusin huvipärast välja, et kas ta on nõus oma vana R-i loovutama, vastus oli muidugi jaatav ja leppisime kokku, et panen oma Aeroxi mootori sinna vahele ja teeb siis nö talveprojekti. To do list vahepeal võtab ennastki mõtlema, et miks ma teen seda, sest teha suht palju, et masin oleks perfektne minu silma järgi nii mootorilt kui välimuselt. Eesmärk on see alles jätta ja teha korralikult korda. To do list: *mootor alla panna *juhtmed ühendada *esipiduriketas osta *esipidurisüsteem osta *esivelg värvida valgeks *pisidetaile värvida mustaks/valgeks *akukaanele uus värv *tagaistuja iste osta *kõik tuled ja pasun tööle panna Silinder: Stage6 Sport Pro MK1 Väntvõll: Stage6 HPC Summutaja: Giannelli Shot Klapikolmnurk: Polini Evolution Klapilehed: Malossi karpa: 17,5mm dell'orto Sidur: Malossi Delta Clutch Vario: Malossi Multivar Rullid: Polini Survekas: Malossi punane Sidurivedrud: Malossi rohelised Rihm: Yamaha a-varuosa Õhufilter: Malossi Red Sponge Optiline Spido: Koso replica Nupukonsool: Stage6 SSP Lenks: Hebo DH Carbon Puks: Hebo carbon shortened Gaasirull: Stage6 SSP Küljejalg: Buzzeti Amort: Paioli gaasikas Mõned pildid ka lõppu:
Asi edeneb vaikselt. Pärnu top tuunerid tulid külla. R.L, diego ja offroad ja panime üheskoos bloki alla. Suurema töö tegi diego ära, aga kõik läks plaanipäraselt.
Ühesõnaga seis on hetkel selline, et käima panemiseks on teha vaja väheke töid. *rattad alla panna *uus lenksu puks osta *epoga liimida tooreklapp karpa külge kinni, sest murdus ära *mähis ühendada *uued bensiinivoolikud vedada *värvida mõned detailid *ühendada esipidurisüsteem ja ketas *pikka pidurivoolikut #kiigepikendus *jahutusvedeliku lõdvikuid pikendada #kiigepikendus tuleviku plaanid: *US style suunad esitulle *taha led gabariit tuled suunatulede alla