Bena segamine

Discussion in 'Help!' started by stamper, Juuli 9, 2010.

1. stamper

stamper Active Member

1,083
    0
    36
    Öelge mis õli pean ostma ja mitu korki õli pannakse liiter bena kohta?

2. pettasaanu

pettasaanu Bännitud Bännitud

285
    0
    0

Mis kuradi korgist sa jahud? Korgijooki tahad panna või?
    Õli segatakse bensiini sisse ikka õiges vahekorras, nii nagu tehase poolt ette nähtud. Tänapäevaste heade õlide puhul 1:40 - 1:50 suhtele on hea küll.

3. Rannu

Rannu New Member

579
    0
    0
    1:30 ka hea

4. pettasaanu

pettasaanu Bännitud Bännitud

285
    0
    0
    Kes seda tossupilve kannatada suudab? :p

5. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    noortele tähendab 1:30 vähem õli, sest number on ju väiksem. tegelt nii ei ole jah :D

6. ivorturb12

ivorturb12 New Member

236
    0
    0
    mul enda masin oli remondis(2takti mootor)
    seal öeldi et tehakse kõikaeg vale õliga valet segu ja see pidi rollerite mootorit kõvasti rikkuma, ise nende mootorite hingeeluga väga kursis ei ole seega ei oska öelda nii 8)
    igaljuhul kui ma ütlesin et panen 2takti valvoline õli,ütles et see jah hea sinna et seda tulebki panna,aga sae õlisi mis need odavad on et noid ei tohi panna ja mulle ütles et 10liitri kohta 300ml õli, seega liitri kohta tuleks siis 30ml.
    ise ei oska öelda kui õige see on aga mulle ta nii ütles ja ise olen teind ka selle järgi segu ning ei ole veel õnneks tossama hakand :p
    Ärge kallale tulge kui väga võssa kuna ise seda välja ei mõelnud :D

7. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    liitrile 30 ml on isegi ok, no mina kui vana hull olen pannud karmimatele pillidele 50 ml.

8. ivorturb12

ivorturb12 New Member

236
    0
    0
    see segu oli mõeldud jah täiesti stock masinale. karmimatele pillidele soovitatakse jah vähe rohkem:)

Jaga seda lehte