Rääkige ... Ostaksin endale esimeseks rolleriks benell491st , sobib esimeseks? Infot veel niipalju::: silinder- DMP 70cc(hoonitud) peale hoonimist sõitnud 0 km kolb- DMP 47mm summuti- Yasuni R väntvõll- Doppler Endurance laagrid- Skf C4 küünal- NGK R küünlapiip- NGK karburaator- 16mm dellorto düüse- 82 kollektor- stock moditud klapilehed- Malossi carbon õhufilter- Malossi E5 vario- Polini speed control rullid- Malossi 6g rihm- Stage 6 (sõitnud 500km) sidur- Polini Speed Clutch 2G Evo II survevedru- Malossi punane sidurivedrud - polini regullitavad max kiirus 110km/h masin vajab väntvõlli vahetust HINNAKS 350euri .. normaalne pill või mitte?
Ma arvan, et kui rollerit ilusti hoiad jne, siis peab hästi vastu Ja hind pole ka teab mis suur. Minuarvates, see okei roller- aga parem käi kohapeal ära ja vaata asi oma silmaga üle, siis näed mida ostad... Edu rolleri soetamisel
Kui ma nüüd aru saan õigesti, siis on see minu vana masin ( kui Sa pilte näinud oled siis kas on selline hallikas vms? krunt peal ja mitte värvimatta- igatahes sellisena müüsin mina selle maha...) + list ka täpselt sama. Kui rohkem infi soovid selle masina kohta siis saada PS
Sul oli summuti Yasuni Z Aga kui on sama masin, ning umbes samas seisus, 350 euri on jube palju küsitud.