Kui mul on bena ja õlipaak eraldi ja tahan nii tehe et valan bena paaki õli ehk segan kokku , mis siis teha ? keeeway
Võtad jahutus need plastikud maha mootori pealt ja siis näed, et magneeto all on õlipump. Selle võtad ära, kõik trossid lahti ja siis segadki õli paaki lihtsalt. Bensiini ja õli suhte osas on keegi targem ma arvan, kui mina
Rääkige parem mis õli keegi kasutanud on ja mis hinnaga.Ise kasutanud 4000km vene traktori õli,panen 1:35 suitseb küll rohkem kuid toimetab kindlasti samahästi kui mingine 10€ liiter õlid.Kui seda parasjagu sisse ei ole panna,siis autool.Mis te sellest arvate?
1:40 segatakse suurema kubatuuriga mootoritele, stockile käib 1:50 väga ilusti. Sitemat õli segaks ise väheke kangemalt.
Nimelt millistel MOOTORITEL? Täiesti võimalik et kastoorõliga tulebki segada 1:100, kuid siiski, mis mootoritel?
Traktori õli paned rollerisse?Saagidel ja trimmeritel hakkavad sita õliga vändalaagrid minema, seda ise tundnud.Ajaga on õlid ikka palju paremaks läinud ja pask õli hakkab õigepea tundma andma.Autool ok, seda vene tehnikas ainult kasutangi, aga hiina õrn mootor ei tundu sellega hästi toimivat...