Väike sissejuhatus minu moto ellu. Alguse sai see, kui aastal 2002 vist sai ostetud Honda MB50 (see ratas siiani alles, läbisõit üle 40 000km ja väga tip-top masin!) See oli esimene mootoriga kaherattaline, millega ma sõitma õppisin. Järgmine oli liikur sai ostetud vist 2007 aastal oli Mini Chopper. Väga hea masin oli, üli hästi meeldis, kuid kippus lagunema.. suve sõitsin ja sai maha müüdud. Vanus hakkas juba lubama natukene suuremaid sõidukeid. Sai 2008 aastal autokooli mindud ja 29.08.08 olid A1 kat. (kuni 11kw) ja B kat. piiratud load käes. Selleks ajaks oli juba päris kaua uuritud 125cc tsikklite kuulutusi. Saigi välja valitud Yamaha TZR 125. Masin oli toodud Šveitsist, eelmine omanik oli olnud keegi üsna vana, kes tegi ainult pühapäeva sõite. Ostu-müügi leping tehtud sai võetud reis ARKi, masin enda nimele võetud, sai natuke mööda Tartut veel ringi sõidetud. Seal ostsime numbri aluse ja kruvid. Natuke jamades oligi uhiuus number küljes ja sõit koju võis alata. Koju oli 80km. Yamahal ei olnud ülevaatust ega kindlustust. Järgnevalt sai ostetud uus aku (vana oli täiesti läbi), sai korda tehtud täis- ja pooltuled, gondlid korralikult kinnitatud ja veel nippet-näppet. Jutt läks juba väga igavaks, räägime nüüd asjast.. Masinal on tema mootori koha ülihea kiirendus. Tippkiirust üle 130km/h pole proovinud, ega ei proovi ka! (ma loodan :roll: ) Yamaha TZR 125 Töömaht 124cm³ Võimsus 11 kW Tühimass 120 Tsikklile vaja hankida veel parem poolne küljepeegel (kui kellegil pakkuda on, siis oleks hea), kevadel ülevaatusele ja suvel ringi sõitma. (klikk pildile, et saada suuremaks)
Kui see masin veel unoautos oli siis käisin seda proovimas suht hea tõmme on sellel ikka ja muidu oli ka ilus ja hind ka oli soodne.