Niisiis, ütlen kohe ära modedele. MA TÖÖTAN CAMEXIS, seega on mul õigus teha se teema siia! Projekti mõtlesime teha peugeot speedfightist. Sai konsulteeritud inimestega, kes meile tooksid selle. Mingi ajapärast oligi peugeot kohal aastaks on tal 2000. vesijahutus ja ketaspidurid. Väljamaalt sai ta toodud , sest tahtsime masinat mida pole keegi eestis näppinud(st perse keeranud) Masin sai kohe pulkadeks tõmmatud, et mootorit tegema hakata. Nimekiri sai valmis tehtud ja asjad peale laotud: Silinder - Malossi MHR Replica LC Väntvõll - Doppler Endurance PIN 12 Laagrid - Stage 6 separaatoritega C4 Karpa - Malossi MHR 19mm Koonus - Stage 6 multilayer Kollektor - Doppler S2r Klapid - Malossi MHR Sumps - Doppler evolution Vario - Malossi Multivar Sidur- Malossi FLY Rihm - Malossi X kevlar Survekas - Malossi Punane Sidurivedrud - Malossi Mustad Rullid - Malossi 7,5Gr Küünal - Denso Competiton Muu jama veel juurde.
Re: Camexi - Peugeot Speedfight 2 Tulev list tundub olevat väga hea 8) Välimuses ka midagi muutub? Ega muud kui edu ainult!
Re: Camexi - Peugeot Speedfight 2 Välimuselt tuleb Malossi värvides. (Loodan, et see saladus ei olnud)
Re: Camexi - Peugeot Speedfight 2 Rollerit kuskil näitustel/liikumas ka kuskil näeb? Ja masin jääb camexile või läheb ka müüki?
Re: Camexi - Peugeot Speedfight 2 müüki läheb nagunii ju. aga jh ei olnud väga suur saladus et malossi disain tuleb. äsja valmis bcd undertail, hetkel veel soe nagu ahjust tulnud sai.
Re: Camexi - Peugeot Speedfight 2 kui valmis teed siis esimene peugeot millel malossi disain :roll: vähemalt mina pole näind peugeotil....
homme tuleb üks gondel ära pahteldada ja 1 gondel lihvida. siis on värviks valmis. tagatulega tuleb ka midagi ette võtta, kuna see on eriti rõve.
Re: Camexi - Peugeot Speedfight 2 sry for OT ,aga mingit VÄGA hullu listi siin küll pole ju , täiesti tavaline tahaks pilli näha siis kui värviall juba
paraku nupukonsoole ära ei kaota, sest tahame seda kunagi müüa ka. st võimalikult palju peab legaalseks jääma.
aga päris õige malossi disain ja värki ei tule juu.... malossi võrridel on ka malossi sumpad,kui seda pole siis ei saa malossi disainiks nimetada
suht huvitav, see on n6me et tegemist peugeot-ga. ei meeldi eriti. nupukonsoole ei pea vahetama.. vaid võib asendada tänapäevastega