Minu esimene roller siis ostsime 2,5k eest,teeme väikese projekti sõbraga,praegu veel on pooleli a panen vanad pildid ülesse kuidas välja nägi,kohe varsti uued kah,praegu läheb raha mootori peale ja siis hakkame alles välimust tegema. kuubikuid : 50cc uus must iste on peal(valge on pildil),viige valge kate ära ja vooder 200eek. osta on vaja siis: survekas - 25.- uued veljed koos kummidega - 400.- tagukondel - tagatuli - 50.- spidotross - 150.- ümmargune spido - õli ja aku kaan - 50.- jalgadekondel vms - põhja kondel - ees tule pirn - 25.- sumps - 300-500.- 70cc tahame ka teha. (hinnad umbes pandud,kui kellegil pakkuda siis kiri postkasti) pildid: alguses: hetkel: kommenteerige kah,ärge olge väga karmid,mu esimene roller ja puha,ning odavalt saadud kah a kui keegi ärida tahab siis 3k ja viige ära
Re: Celect'i keeway raami peal mingi mootor "paras jalgratas on" :lol: , seiseb mul garazis. mul muidu müüa põhjakondel, survekaid jne EDU.
Re: Celect'i keeway raami peal mingi mootor Suht ront on aga tungrauale hea kasutus leitud, küljejalaks rollerile.
Sõbraga 2he peale ostsite v? Kui jah-siis hiljem tuleb selle jagamisega kindlasti probleeme. aga kui ise ostsid-ja sõpra kasuta´d odavtöö jõuna,siis lase käia Mis mootoril viga on vms? EDU 8)
ta ise ostis aga mingi mu vend üritab seda parandada aga ta ei jaga mitte muffigi :lol: koguaeg tuleb minu juurde kle karl miks see käima ei lähe, pane suurem düüs ja läksgi hetkel mingi kumm katki sõitsid lohvi kuskil maanteen välja