*Chris* Nrg power Dd50 2007

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by *Chris*, Okt 19, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Oli siis igav ja tegin enda rollu kohta teema :)
    Roller on tegelikult stock aga talvejooksul nii yht kui teist plaanis tegema hakkata :)
    mootor:
    Sumpa - Originaal
    Väntvõll - Originaal
    Silinder - Originaal
    Variaator - originaal peale surveka :) Mis on lilla :)
    sidur - originaal
    Rihm - Pole nii vaatanud :)
    Karpa - Dellorto 17,5
    Aga siis talvised plaanid :) Gondlid värvimisse oranz-must värvilahendus plaanis, aga
    see võib muutuda. Kes seda veel teab. Uuus sumps siis stage 6 või siis gianelli.
    Sidurivedrud ja rullikud :) Praegu roller remondis kuna silku kolb rõngad tihendid ja väntvõllilaagrid
    läksid peeeeseee. Seal siis pannakse koonukas peale ja arvan et düüsid kah vahetadakse:)
    Siis veel talve plaanides amortikõrgendus ssp piduriheeblid ssp kickstarteri vänt ssp
    tagaistuja jalatoed ssp praeguses hetkel välimuselt. underteil tuleb kindlasti kuna ei meeldi
    endale eriti praegu:) Aga aitab kah lobast :D
    pildid on rate albumis kuna ei oska kuhugi addida :)
    http://www.rate.ee/albums.php?act=album ... 1&start=37
    kritiseerige siis :)

2. fmx1311

fmx1311 New Member

99
    0
    0
    Re: Nrg power dt50 NrgChris

Soovitan sul välimuses veel midagi teha. Aga kus sa muidu värvida mõtled ? Ma arvan et kui sa ostad värvi ja lased mul isal üle tuisata kompressoriga, siis tleb odavam. Enda oma kah niikuinii varsti tuiskan üle, kui kätte saan.

3. nrgchris

nrgchris Bännitud Bännitud

805
    0
    0

Ei l2he kuna paps eriti hea tuttav ja värv on ise ostetud :) Proffi värvija :)

4. nrgchris

805
    0
    0

Roller siis korras aga vaja käia ykspäev võrus et rollu 2ra tuua :) Parandamine l2ks veits kirveks aga k2ib kahh.

5. nrgchris

805
    0
    0

Rollu käes tehtud ka mõned ringid :) Suht lahe on sõita yletykki aja oma rolluga :)
    Parandamine läks hoobis 4800kr nattu peale ... Aga tahaks juba sissesõitu 2ra teha siis kevadel parem. Suht varsti l2hevad juppid tellimuse vaja raha veits juurde :)

6. keeway.

keeway. New Member

545
    0
    0

Ei tea, erakas oli ka veel :D Keeras talle ette, ma sain eest ära õnnks :D
    Mul polnud lubasid :D
    Aga ei tea miks nii kalliks läks :D

7. nrgchris

805
    0
    0

mm l2ks siis töötunnid :) 5 h ehk siis 300 korda 5 = 1500kr ja v2rkee siis uus silinder kolb väntvõllilaagrid :) yhesõnaga pool mootorit :)

8. nrgchris

805
    0
    0

Seal oli sittaks asju veel mis tehti :) Aga ma ei mäleta kuna ema viskas tolle paberi minema kus asjad peal oli mis tehti :) Õelda et yhesõnaga yle poole mootori :)

9. nrgchris

805
    0
    0

Proovisin mingi 4 päeva tagasi kas tööle l2ks :) Yhe vända löögi panid kohe tiksus :D Siis lasin nattu drifti kah ja talleunne tagasi. Ei usu et midagi tuleb mis ma eespool lubasin kuna väikesed jamad ja siis raha ei liigu ja v2rki. vb saaks sumpsi või amordi. ei tea vaatab.

10. nrgchris

805
    0
    0
  11. CBIH

CBIH Bännitud Bännitud

771
    0
    0

aga suht normaalne masin on

12. nrgchris

805
    0
    0

Noo jah suht ja see talv ei saaa mitte kui midagi teha:/ Kuna kõik jääb raha taha ja siis paar pahandust kah mis ma siin tegin :)

13. Henz

Henz New Member

1,477
    0
    0

Tekkis küsimus....Mida sa siia pannud oled? mitte midagi?

14. Harrisan

Harrisan Member

801
    0
    16

Praegu ei saa sa selle masina eest elusees 30k
    20 saad.....

15. nrgchris

805
    0
    0

Ma ytlesin kui ma myyks siis ma alla 30 ei annaks lihtsald. kui ei taha siis pole vaja rohkem siukeseid küsimusi teha. Mul on kaks korda kap remont noo. praegu on veel sissesõit kah tegematta sain enne talve paar päeva rollu kätte.Nii et sissesõit on 16km. Selle masina peale on läinud koos ostuga yle 30k nii et jah.

16. Sasuke

Sasuke Member

388
    0
    16

Ole hea ja muuda oma esimeses postituses siis pildi aadress ära okei ? Loodame, et saad kuidagi moodi ta valmis ikkagi :D

17. nrgchris

805
    0
    0

Mina ei tea mingi mega lampi l2hevad kolbe nagu saia. Mega kahtlane. Mingi rämmamist kah ei saa. Proovin nyyd sissesõitu väga hästi teha ja mingi 500km vähemalt varem tegin 300km.

18. Harrisan

Harrisan Member

801
    0
    16

Õli ka kasutad ikka? :lol:

Kus see sul remondis oli? Kas nad kolbi külge pannes õliga ka kokku määrisid?

19. nrgchris

805
    0
    0

selle kohta ma ei oska midagi õelda. ma arvan nyyd kui võrus k2is siis kyll määriti. Aga mulgimotoäris seal ei teatnud siukest asja nagu õligi.

20. nrgchris

805
    0
    0

Vaatan nüüd kui mingi jama veel tuleb lasen ära vahetada või ma ei tea vahetan mingi auto vastu võimidaiganes.. Ei julge veel seda käsna tegema kah hakkata pärast laguneb jumala ära.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte