Corpy, Kinroad XT50-18 - 110cc

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by Corpy, Mai 24, 2010.

1. Corpy

Corpy Member

113
    0
    16
    Tere siis.
    Olen millegipärast hiinakate fänn rohkemat kui lääne, euroopa masinate. Kõikidel siin on teil üldiselt mõni vägev Yamaha aerox, Aprilia või keeway .. jne, jne.. Ilusad masinad on. Kuigi jah, mulle on hakanud hiinakad meeldima, odavamad, välimuselt .. no välimuselt ei ole erilist nad midagi, uuemad Baotianid on üsnagi kenad.
    Praegune hiinakas Freedo (ei kujuta ette mudelinime) on mind hästi teeninud ja sõidab siiani väga hästi... korra on vaja olnud klappe reguleerida ja üldiselt on masin siiski vastu pidanud mu retsile, tuleb lihtsalt korralikult hooldada... Ostes tuleb samuti meeles pidada, et gondlid maha... Mutrid ja kruvid üle pingutada ja uuesti kokku ... Peab hästi vastu.. Tõsi ta on, et hiina masinatel need kipuvad kiiresti lahti logisema.
    Jäin nüüd hiinakatest rääkima kuna uus soetatud masin on samuti hiinakas.
    Ma loodan, et masin läheb õige kategooria alla kuna ta on põhimõtteliselt rolleri mootoriga mootorratas.
    Võimsust on tollel siis minu mudelil 50cc on olemas veel ka 125-, 150-, 200cc mootoriga samasuguseid masinaid ma ei tea kas 2 taktilisi ka on, minu masin on mõnus vaikne 4-taktiline.
    Ostetud sai just väiksema mootorimahuga masin kuna sellel ei ole lube vaja sõitmiseks. Lubade tegemine jääb tulevikku.
    Kuna elan maal, on siin ideaalne sõita suurte ratastega masinal kui, rolleri väikesemõõduliste ratastega. Käike on tal kokku 4 mis kõik töötavad jalaga, näitab ka elektroonilisel tablool armatuurlaual mitmes käik parasjagu sees on. Kiirust ei oska veel õelda kuna peab korralikult sisse sõitma ja seejärel vaatama kui kiiresti ta läheb.
    Muidu oskate te siin õelda kas talle on võimalik istutada suurema mahuga silku peale ja seejärel näiteks lubade jaoks ära registreerida?
    - Hetkel veel tuuningut vm sarnast plaanis ei ole. Pealegi ega ma ei oska ka just eriti. Hiinakal eemaldasin muidu piirajad nii elektroonilsed kui ka ülekande ja mootori väljalaske omad.

Tootja Leht :: Motorcycle :: XT50/125/150/200-18

Mõned pildid:

- Nüüd ma juba vaikselt ootan vastustes sarnaseid vastuseid: "Sa oleksid saanud selle raha eest kasutatud kuid korralikuma aeroxi/aprilia .." vm sarnast. :lol:

Peale 110cc peale panekut tehtud lahtiste gondlitega video.
    http://www.youtube.com/watch?v=GYuVOJJJ5v8

2. Corpy

Corpy Member

113
    0
    16
    Re: Corpy, Kinroad XT50-18

Haha, seda ma arvasingi. :)

3. pokerstar

pokerstar New Member

25
    0
    0

mul sama mootoriga võrr , aint supermoto kuju klassi:D , 72 jookseb välja , mõned piirajad maas 8)

4. pets15

pets15 New Member

309
    0
    0

Palju välja ka läheb ?
    Sellel ikka automaatsidur ?
    Ei muidu täitsa mõnus pill (Y)

5. Corpy

Corpy Member

113
    0
    16

Ee hetkel veel sissesõit tegemata, aga proovides neljanda käigu juures umbes poole gaasiga oli 65km/h seda siis masinal oleva spidomeetri järgi.
    Ei ole, sellel on tavaline sidur, nagu igal tavalisel mootorrattal.

6. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16

hmm mul sõbral on sama masin, ta ütles et sellel on automaatsidur, kuid on ka tavalise siduri kasutamis võimalus. Eks ise tead täpsemalt. Muretuid kilomeetreid.

7. Corpy

Corpy Member

113
    0
    16

Mulle tundub, et sellel siiski tavaline sidur, ei hakka proovimise jaoks käigukasti ka lõhkuma. Masinal praegu vigu ei ole esinenud, kett sai peale koju sõitu ära pingutatud ja õlid ära vahetatud peale 300 km. Hing kinni ei ole jäänud, tänu käigukastile siis vist.
    Tänud muideks.

8. rregular

rregular Member

423
    0
    16

Nendel käikudega masinatel on otsekast, ehk käike saab vahetada ka ilma sidurita. Näiteks minu Yamaha DT-l ja mu venna Derbi Sendal saab ilma muredeta käike vahetada ilma siduritta.

9. Corpy

Corpy Member

113
    0
    16

Proovin ükspäev kui meeles on, siiski meeldib mulle klassikaline käikude vahetamine milles kasutatakse sidurit ikkagi. Aga kohalt minnakse ikka ju ära sidurit lahti lastes?

10. lauriiii15

lauriiii15 New Member

824
    0
    0

Täitsa äge masin minu arust, kunagi hiljem kui mootor hakkab ära väsima siis lükka mingi 125 mootor vahele ja taha väiksem hammakas, siis liigub ka nagu suurem mootoratas 8)
    Aga jah, selle raha eest oleks saanud aprilia või mõne muu kasutatud kvaliteedi, ml endal pole midagi hiinakate vastu, rollut hiina oma ei ostaks, aga selline suht okei minu arust :p

11. Alex

Alex New Member

219
    0
    0

jah

12. Corpy

Corpy Member

113
    0
    16

Noh jah, ega ma muudmoodi ei oskakski kohalt liikuda.

13. joss12

joss12 New Member

325
    0
    0

Kas on võimalik, et masin on liikunud siimusti poolt sinna põltus teele, mis viib õunale. ja siis siimusti poole tagasi. Igatahes su võrr on küll timmist ära. Kui on sama masin.

14. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0

võib ka lükates, käik sisse ja siis keegi lükab ja läheb tööle ja sõida :)

15. Corpy

Corpy Member

113
    0
    16

Ei ole sellistes kohtades liikunud sellega veel.
    Masin on imo küll heas korras ja liigub korralikult.
    Tegin tuttava jaoks video, tahtis nimelt teada mis häält see 50cc teeb, no näete videolt isegi (sry crap kvaliteet on):
    http://www.youtube.com/watch?v=srXhdCar8SY

Käik sisse, sidur alla ja paar meetrid jalgadega lükata ja sidur lahti lasta ja läheb edasi.

16. >K<

>K< New Member

971
    0
    0

mida vittu gaastiga tagale

17. Corpy

Corpy Member

113
    0
    16

Ei saanud aru. :)

18. karlerik110

karlerik110 Member

339
    0
    16

Sinna lükkaks mingi pitbike 150/160 cc moto vahele ja oleks ülimahe ju :p

19. Corpy

Corpy Member

113
    0
    16

Mõte oli hiljem kui masin juba kõvasti vatti on saanud, et viskab 70cc silku peale, küll aga ei tea kuskohast sellist saada.
    - Huvipärast, kuskohas tollel masinal ka piirajad võivad olla (kui üldse on), nägin siin foorumis minimopeedi. Millel oli sama mootor peal, küll aga baotiani toode tundus olevat. Samad riisipirukad on mõlemad, niiet suurt vahet vast ei tohiks olla.

20. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36

Sumpas võib piiraja olla,karpa,kollektor,silindripea on ka nii nii pisikeste kanalitega.targem oleks korralik pitbike mootor peale oskta,mitte 70cc teha,palju kasulikum minuarust.

Jaga seda lehte